Wysokiej klasy autka do wyboru...

22 Wrz 2008, 16:44

jak mieslibyscie do wyboru takie autka phaeton vs audi a8 vs bmw 7 vs marcedes S które bys cie wybrali??? czy moze z mniejszej klasy ale komus sie moga bardziej podobac np. audi a6 bmw 5
kolcik11
Nowicjusz

Miejscowość: wrocław

22 Wrz 2008, 16:51

Ja wybrałbym a8 ewentualnie nową 5-tkę BMW
Kto za młodu głupim nie był ten na starość nie zmądrzeje...
bbr86
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych

22 Wrz 2008, 17:24

u mnie mercedes raczej odpada. Do bmw to niewiem ale wydaje mi sie ze drozsze w uczymaniu a audi i pheaot mi sie podobają i audi a8 4.0 tdi ma 275 km i spala najwiecej 12l. a jeszcze mozna dac chip na 300km:P ale mi 275 wystarcza. a6 tez ładne i bmw 5 ale ja lubie samochody z najwyzszej klasy.
odpowiadajcie
kolcik11
Nowicjusz

22 Wrz 2008, 22:25

merol , audi , bmw co kto woli , ja bym brał merca

volswagen tutaj mi nie pasuje :) ( chociażby ze względu na markę )
marcinx26
Aktywny
Awatar użytkownika

23 Wrz 2008, 09:53

marcinx26 napisał(a):volswagen tutaj mi nie pasuje :) ( chociażby ze względu na markę )

Volkswagen tu nie pasuje, bo mimo wszystko marka zaliczana jest do nieco niższych klasą, niż wymienione mercedes, bmw czy chociażby audi.
Wystarczy spojrzeć na gamę modeli audi, żeby zauważyć, że stoi co najmniej klasę wyżej od volkswagena
Ostrożność nie jest tchórzostwem.
Lekkomyślność nie jest bohaterstwem.
Martoro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Świętochłowice

23 Wrz 2008, 13:42

mysle ze jak bym kupywał te autka to jednak audi lub bmw:P najbardziej mnie fascynują:P
kolcik11
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Opel powraca do sportu samochodowego
    Marka Opel powraca do sportu samochodowego, w tym także – z nowym modelem Opel ADAM – do rajdów samochodowych w ramach międzynarodowego programu oraz na tor z nową Astrą OPC w programie ograniczonym do ...

24 Wrz 2008, 07:04

nie wiem dokładnie o jakie roczniki Ci chodzi tych aut ,jezeli kilku letnie to ja bym szukał audi s6 stylistyka mi pasuje i odpowiednio duża moc, pozdrawiam
smarsw
Nowicjusz

Miejscowość: uk