BMW E90 gdyż za tą kasę mogę mieć fajne wygodne auto które nawet fajnie jedzie i ogólnie lubię BMW więc głównie dlatego wybieram to auto. Seat mii vs hyundai i10.
Hyundai Wg mnie to auto jest ładniejssze od Seata. Ma również bardziej przestronne wnętrze oraz lepsze wyposażenie. Są też dwa zupełnie różne silniki do wyboru ( w Mii jeden w dwóch wariantach mocy) Chrysler Voyager czy Renault Espace?
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Škoda 935 z nadwoziem aerodynamicznym z lat trzydziestych XX wieku Podczas siódmej edycji "Schloss Bensberg Classic" w miejscowości Bergisch Gladbach, niedaleko Kolonii, ŠKODA pokazała dziewięć niesamowitych samochodów klasycznych, pochodzących ze 120-letniej historii ...
Swifcik, gdyż kojarzy mi się z szybkim, zwinnym i oszczędnym autkiem, a skoda jedynie z nudą i beznadziejnymi plastikami Porsche Panamera vs Mercedes-Benz CLS
Potrzebujesz jakiejś informacji o Peugeocie 307 lub mondeo mk4? Napisz na priv a postaram się pomóc
Dacia Sandero, gdyż ma ciekawe opcje wyposażenia oraz to całkiem dobrze zrobione auto (mam na myśli II gen). Najważniejsze, że istnieje na polskim rynku - Tata się zwinął Jeep Cherokee KJ czy Land Rower Freelander?
Polonez ze względu na lepszy wygląd. Były to bardzo komfortowe auta jak na tamte czasy. Wersje Caro Plus wyglądały na prawdę dobrze do tego silnik Rovera 1.4 103KM zapewniał przyzwoite osiągi jak na tą budę.
Alfa, gdyż ma ładną linię, ciekawe detale stylistyczne i za stosunkowo niewielkie pieniądze można kupić dobrze prowadzące się, całkiem bezawaryjne i ładne auto. Ford Focus mk2 Tourer czy Opel Astra H Caravan?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.