Xedos6 ?

25 Maj 2013, 09:21

Witam. Mam mozliwosc kupna mazde xedos 6 1.6 z 94roku za male pieniadze, wiem ze trzeba pare drobiazgow wymienic w niej oraz trzeba poprawic lakier na dachu i masce bo wyglada jakby ktos go wytarl papierem sciernym tzn ten lakier matowial dlugi czas az wkoncu w pewnym miejscach znikl, wyglada to jak osad z soli. Autko sprzedaje moja kolezanka takze znam jego historie i wiem jak o nie dbala a raczej niedbala :mrgreen: cena jak dla mnie to 2.500zl. Mam zamiar przed kupnem wstawic do warsztatu mojego speca mechanika i okresli czy warto i ile naprawy wyniosa. A moje pytanie brzmi;
Ile kosztuje taki xedos w dobrym stanie.?
AsF
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 10 2007
Przebieg/rok: 17tys. km
Auto: Dodge Chrysler
Silnik: 2.5td
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

25 Maj 2013, 19:03

Popatrz na ceny na allegro, tablica itd jak stoją...
kamil638
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Mercedes w210
Silnik: 2.9 td
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1999

26 Maj 2013, 09:39

To juz przeszlosc ; p wczoraj ogladalem, silnik bedzie do remontu. Zrezygnowalem. We wtorek umowilem sie na ogladanie fiata bravo 97 rok 2.0 hgt z sekwencja za ok. 4 tys. Od kobiety, po wymianie sprzegla, rozrzadu, klockow hamulcowych , oleju i filtrow. To ma byc samochod dla mojej mamy. Duzo mocy ale to chyba nie bedzie stanowilo problemy bo do tej pory jezdzila japonczykiem 136 konnym. Mechanik oceni czy warto.
AsF
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 10 2007
Przebieg/rok: 17tys. km
Auto: Dodge Chrysler
Silnik: 2.5td
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi e-tron GT concept - stylistyka i nadwozie
    Niskie, szerokie i z dużym rozstawem osi – oto proporcje klasycznego Gran Turismo. Wpisuje się w nie również Audi e-tron GT concept. Ma 4,96 m. długości, 1,96 m. szerokości i 1,38 m. wysokości. Lekka karoseria ...