REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
pytek60 napisał(a):dzięki za podjecie tematu.klapa nie otwiera się przy pomocy kluczyka! kupiłem samochod kilka dni wczesniej z takim felerem.w zamku podobno jest elektromagnes czy cos tam. po prostu nie mam zielonego pojęcia.
MotoAlbercik napisał(a):Problem jest zapewne z centralnym z bgażnika
Więc będzie chyba tak :pytek60 napisał(a):W klapie bagażnika nie ma żadnej klamki,ani też wejścia na kluczyk,jest natomiast taki przycisk gumowy
Oczywiście przy odryglowanych drzwiach.Nie pozostaje nic innego jak na początek sprawdzić poprawność działania styków przycisku pod tą gumą . Styki są ważne bo załączają elektromagnes zwalniający zamek. Żeby się nie męczyć wygogluj jak awaryjnie otworzyć klapę.pytek60 napisał(a): przycisk gumowy za pomocą/wciskając go/ którego powinna zwolnić sie zapadka zamka .
pytek60 napisał(a):Oprócz gościa/nick zapisałem/, który jakimś cudem wcisnął/dosłownie/ swój post między nasze posty. Podawał w nim link jakoby tam mogłem uzyskać interesującą mnie informację, a pod tym linkiem były.....gry! Za drugim wejsciem na forum .....jego post wyparował!!!