Świeżak781 napisał(a):trochę czytałem o niej i ludzie bardzo zachwalaja ją pod tym kątem. Ale oprócz osiągów to pali o wiele mniej niż inne auta z takimi parametrami( w sensie przyspieszenie itd) co jest dla mnie ogromnym plusem. No i to Toyota, jak to często widać na szybach tylnych "lider niezawodności"
![Szczęśliwy :D]()
Y1 ts jest jednym z aut które mogę polecić w 100% niczym starą corollkę e10. Zresztą wersje 1,0 i 1,3 też
Oczywiście może awaryjność nie jest na takim poziomie jak starlet ale przy konkurencji jest więcej niż lepiej.
Co do spalania też jest ok.
Świeżak781 napisał(a):Sprawdziłem vin i w 2012 miał szkodę o wysokości 5k-7k euro. To już porządny dzwon prawda? Odpuszczac
Jeżeli mówimy o wycenach robionych przez ubezpieczycieli to bym się nie przejmował gdyż uwzględniają nowe części i oficjalny koszt roboczogodziny.
Widziałem sporo faktur za drobne usługi robione przy aucie w ch to można z butów wypaść.
Co oczywiście nie zmienia faktu że trzeba wszystko sprawdzić.
A mam jeszcze pytanie czemu szukasz najtańszych ofert?
Prawdę powiedziawszy przez takie coś mamy dużo barachła na rynku bo nikomu nie opłaca się sprowadzić czegoś fajnego do pL. A tak naprawdę już koło 9-11k jest w czym wybierać.