W ASO chcieli 350zl a w innych warsztatach z reguły 150-250zl. Różnica jakas tam jest ale jakoś tak mam przeczucie że w ASO lepiej to sprawdza, w sensie, bardziej szczegółowo itd. Chyba że w błędzie jestem to mnie z niego wyprowadzcie
Nie ma reguły - na partaczy można trafić i w autoryzowanym warsztacie i niezależnym. Najlepsze doświadczenia mam z niezależnymi, które specjalizują się w jednej marce.
Zgubiona faktura zakupu samochodu, firma już nie istnieje? Czasem zdarzają się przypadki że zgubiliśmy oryginał faktury zakupu samochodu i w wydziale komunikacji okazuje się że nie możemy bez takiego dokumentu zarejestrować samochodu. Co gorsza firma od której kupiliśmy auto ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.