co ma większe znaczenie - ma się podobać czy czym warto zainteresować się. Co ma większy priorytet? Yaris powinien być dosyć bezproblemowy w eksploatacji, poręczny, ale jak porównujesz go w kwestii oryginalności czy komfortu to z Beetlem bardzo nie może konkurować. Coś innego? A czego oczekujesz?
Właśnie na beetle szczerze mówiąc nie zdecydowałbym się wyłącznie ze względu na nieudany mój zdaniem design. Ale mówię, to jest moja subiektywna opinia. Moim zdaniem projektanci nie poradzili sobie z legendą garbusa. Zresztą autorka zaczyna od "podobają mi się..." - sugestia że chyba wygląd będzie tutaj kluczowy
Ale widać, że podoba się, a kwestia designu jest bardzo indywidualną sprawa. Jednym VW podobają się, innym nie. Jedni nie patrzą na design tylko interesuje ich użyteczność pojazdu, trwałość, itd.
Ale w tym momencie piszesz o nowym modelu, a nie poprzedniku. Tutaj nawiązali do pierwowzoru jak tylko można było. Zyskał na tym mit Beetle, ale również komfort na tylnych siedzeniach. Więcej miejsca nad głową.
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
[SUV-C] Sportage 2,0 / Outlander 2,0 / Forester 2,0 / Rav-4 2,0 Podstawowe kryteria zestawienia: - SUV z segmentu C - silnik benzynowy o mocy ok. 140KM - napęd 4x4 - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2005 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Kia Sportage II 2,0 - 142KM ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.