Yaris, fiesta czy corsa

16 Kwi 2010, 23:02

który z poniższych najbardziej opłaca sie kupić pod względem ekonomi, spadku ceny w kolejnych latach, jakości wykonania, wyglądu, (stosunku jakości do ceny)

[ Dodano: Pią Kwi 16, 2010 23:06 ]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
oto linki
paju001
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Tarnów

17 Kwi 2010, 00:25

zdecydowanie yaris, najmniejszy spadek ceny, czesci tanie choc nie tak jak u opla czy forda, ale nie ma tragedii , jak wiadomo toyota cieszy sie dobra opinia, silnik 1.0 w tym yarisie to chyba ogolnie rzecz biorac jedyny silnik 1.0 ktory bym polecil w kategorii aut malych.
illusion
Aktywny

Miejscowość: Poznań

17 Kwi 2010, 20:30

na pewno nie bierz tej corsy,posiada ona kiepski 3 cylindrowy silnik o niskiej kulturze pracy, często pada w niej łańcuch rozrządu, osobiscie zastanowił bym sie nad fordem fiestą
skalops
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin

17 Kwi 2010, 23:06

Raz mi sie zdarzyło przejechać Yarisem wujka,autko jest strasznie małe w środku (siedziałem na fotelu pasażera i praktycznie nie miałem miejsca na nogi szczerze mówiąc :roll: ).Z tych trzech co podałeś brałbym Fieste albo Corse ale to z silniczkiem 1.2 minimum no i rzecz wiadoma ze wspomaganiem.

Dość ładnie wyglądająca z Twojego województwa:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Maserati GranTurismo - opinia i wrażenia z jazdy
    Miałem okazję trochę pojeździć i jako że nie ma opini na temat tego auta więc się podziele wrażeniami. Maserati GranTurismo Silnik 4.2 V8 405 KM Skrzynia aut. 6 Biegowy Rok prod. 2010 Całokształt Uważam że to bardzo fajne ...