REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
I proszę Cię nie dyskutuj ze mną na ten temat
temat nr.2 to że takie super doradztwo czytają handlarze aut gdzie mają potwierdzenie że jak ściągać to tylko najtańsze g...wno i musi się świecić.
lipawdziczy napisał(a):Diesel z gwarancja;
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... zK25X.html
no takInvi napisał(a): Kao napisał(a):
Plusem jest to że auto dobrze trzyma się drogi, jest zrywne i spalanie śmieszne ok 3.5-4L/100km .
Chyba miałeś na myśli fortwo
3.5-4L/100km .
lipawdziczy napisał(a):Przytaczam opis którego nie potwierdzałem. Gwarancja pewnie u nich, maja swojego magika..
Osobiście sprawdziłbym i tak w ASO, bo jak mają swój warsztat to mogą auto przygotować i pewnie przygotowują do sprzedaży. Do tego sprawdziłbym opinie w necie czy ludzie nie narzekają na ich firmę, na obsługę, na tą niby gwarancje, na same auta..
Poprosiłbym o dane sprzedawcy i zrobił podstawowe rozeznanie. Wpisał dane firmy z dopiskiem oszust czy cuś, tak samo jego nazwisko.. Jeśli ludzie byli wałowani to złe opinie powinny być gdzieś w necie.. Rzadziej spotyka się dobre na temat przedsiębiorców więc jak o kimś nie mogę niczego znaleźć a działa długo na rynku to jestem spokojniejszy..
na pewno będzie widać i czuć tzw zmęczenie materiału, norma dla aut tego segmentu z dużymi przebiegami (mam tutaj na myśli zwłaszcza wnętrze). To jednak inna klasa pojazdu niż przysłowiowe BMW, które zrobione jest z droższych, czyt. bardziej wytrzymałych komponentów.Aknieshka napisał(a):Ktoś coś wie więcej o tym Yarisie II z takim przebiegiem (ponad 300 tys)? Naprawdę to będą duże koszta?