Z dobra blachą ocynk diesel cena gdzies do 18 tys pare typów

22 Lis 2009, 10:37

Witam szukam autka w granicach 18-20 tys z dobra blacha samochod stoi wiekszosc czasu pod chmurka diesel moje typy to tak pierwszy toyota avensis z 99-2000r d4d i tu jest pytanie czy z tego roku avensis miało juz ocynk bo nie jestem pewny? drugi typ to peugeot 406 2.0 hdi 2000r wiem ze peugeoty maja dobry ocynk bo mam paru kolegow co jezdzi lwami i nie maja z tym problemów pytanie odnosnie tego samochodu co sadzicie o nim silnik bardzo dobry zawieszenie miekkie ale wiadomo nasze drogi sa takie a nie inne trzeci typ audi moze jakies ale wiadomo to juz bedzie starszy rocznik tu juz płaci sie za znaczek ale z korozja napewno nie było by kłopotów vw niechce mam juz jednego i mimo ze ma ocynk i tak w paru miejscach wychodza małutkie pecherzyki moze wy macie inne jakies typy bende wdzieczny za porade jaki i dlaczego Dzieki i Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez vorester, 23 Lis 2009, 17:43, edytowano w sumie 1 raz
vorester
Początkujący

22 Lis 2009, 10:52

To zastanow sie nad Audi A4 za te cene znajdziesz 97-99 moze nawet 2000 ale ciezko dobry egzepmlarz. Co do silnikow to jak dla mnie tylko 1.8 125km bo reszta to troche muly. Blacha jest wiadomo bardzo dobra jak to w audi. Chociaz 80 rdzewieja na upadlego
foemka
Początkujący

Miejscowość: warszawa

22 Lis 2009, 10:56

audi znowu to zawieszenie słabe i drogie chce dodac ze robie tygodniowo gdzies 250km i to nie po jakis expresowych drogach tylko raczej lokalnych i powiatowych
vorester
Początkujący

22 Lis 2009, 11:00

W sumie y dorbzm zawieszeniem to moze jakis mercedes albo BMW tyle ze w tej cenie ciezko bedzie. Widze ze chcesz sedana wiec moze: [link do oferty na Allegro wygasł]

Tylko taki troche jak dla mnie podejrzany :P Tyle ze bmw tez nie bedzie tanie, ale moze jednak ta avensis bedzie najlepsza bo toyotka raczej bezwaryjna ale z ta rdza to bym sie zastanowil bo wcale nie jest tak pieknie
foemka
Początkujący

Miejscowość: warszawa

22 Lis 2009, 11:06

raczej bmw odpada nie potrzebuje skory wole zeby był bardziej bezawaryjny niz jezdzic na skorzanych fotelach i nie wiem czy te bmw sa takie bezawaryjne
vorester
Początkujący

22 Lis 2009, 15:30

Najlepszym wyborem jest chyba 406 2.0HDI. Bardzo wielu taksówkarzy takimi jeździ. Awaryjność prawie zerowa. Świetny silnik o bardzo wysokiej kulturze pracy nie to co tdi. Za te pieniądze spokojnie znajdziesz zadbany egzemplarz i jeszcze długo Ci posłuży.
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

22 Lis 2009, 17:53

Tez tak mysle o 406 czym kierowac sie przy kupnie moze jakis uzytkownik 406 sie wypowie?
vorester
Początkujący

22 Lis 2009, 21:56

Bardzo udane samochody , polecam je. Były w rodzinie i dobrze się spisywały.
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków