REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
już Ci współczuję tych "wszystkowiedzących" z miernikami lakierue2rduo napisał(a): a i jeszcze dodam ze z dwa lata temu auto mialo zadrapany tylny błotnik i drzwi na parkingu a , że miało opłacalne auto casco to serwis Opla pomalowal caly prawy bok.
na polskim rynku zatrważające jest dla mnie to, że ludzie czepiają się takich pierdół jak powód sprzedaży, gdzie można im wcisnąć wszystko, a nie skupiają się na tym, w jakim wóz jest stanie lub czy nie jest cofnięty itp. Dla mnie sprawa jest jasna - sprzedaż auta jest moją osobistą decyzją, z której nie muszę się nikomu tłumaczyće2rduo napisał(a): A powód sprzedaży napisałem bo jak kiedyś sprzedawałem 406 coupe to mialem z 15 pytan czemu chce sprzedać auto jak jest w dobrym stanie. wiec mówiłem ze jest w dobrym bo dbałem o auto a sprzedaje bo potrzebuje kombi żeby rodzinke wozić
mike napisał(a):sprzedaż auta jest moją osobistą decyzją, z której nie muszę się nikomu tłumaczyć
sprzedaje moją perełkę, bo wyjeżdżam za granicę, a do tego urodziło mi się dziecko oraz zmieniam pracę i nie potrzebuję już diesla/potrzebuję diesla bo będę więcej jeździćgalakty napisał(a):Sprzedaję bo auto jest tak idealne, że chcę się podzielić radością z innymi ludźmi, nic tylko lać i jeździć, a że wyjeżdżam za granicę to mi auto niepotrzebne.
mike napisał(a):A tak na serio - k.wa, zmieniam, bo mam fazę na coś innego niech pierwszy rzuci kamień ten, któremu nigdy nic się nie znudziło