Witam,
Takiego tematu chyba jeszcze nie było na tym forum. Dlatego go stworzyłem żeby można było dokładnie opisać gdzie osiągaliście swoje rekordowe predkosci i jakimi autami. Dodatkowo w sondzie możecie zagłosować w odpowiednim zakresie prędkości zobaczymy jak to wyjdzie
Ja sam jechałem jako kierowca z prędkością 220km/h Oplem Omegą B z silnikiem 2.0 16V 136KM.
Wiem, ze tyle (i więcej) to tylko dla p....., ale kiedyś byłem młody...
A poważnie to zwolna przyspieszałem, i dopiero jak wszyscy na prawym pasie prawie stali w miejscu zerknąłem na licznik... Wtedy się przeraziłem!
Nigdy więcej nie próbowałem nawet się zbliżyć do tej szybkości...
NA FORUM NIEUŻYWAMY NIECENZURALNYCH SŁÓW MOD
Pozdr fourup Nie udzielam porad na PW - tylko forum ogólne!
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Przełomowe innowacje Toyoty, o których nie wiedzieliście Pierwszy elektryczny SUV na świecie, pierwsze auto wyścigowe z turbo czy też pierwsze sprzęgło bez toksycznego azbestu to tylko kilka z licznych innowacji Toyoty, które zmieniły i nadal pozytywnie zmieniają świat motoryzacji. ...
To od początku
Skoda 130 Rapid 5 speed 150km/h
Opel Ascona 1,6i 170 km/h
Fiat Uno 1,4 fire i.e. 185 km/h
Nissan Micra 1,0 16v 170 km/h z górki (Schell V-Power)
Skoda Felicia 1,6 kombi 195 km/h
Skoda Fabia 1,4 68KM kombi 180 km/h
Opel Astra II 1,6 16v 205 km/h
Pontiac Trans Sport 3,1v6 185 km/h
Uff
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.