Mam pytanie z jaką siłą dokręcić korek spustu oleju oraz przykrywkę wkładu filtra oleju? Drugi raz wystawiam podobny post ponieważ przed chwilą znalazłem na stronie taką informację i nie wiem czy zastosować się do niej czy do tego co pisali na forum korek około 25Nm a przykrywka filtra 25~30 Nm ?Kia sorento 3.5 v6 2012r.
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
BMW Vision ConnectedDrive 2011 Majestatyczny koncept nadaje formę najnowocześniejszym technologiom oraz nowatorskim pomysłom, natomiast jego głównym zadaniem jest inteligentne zintegrowanie kierowcy, pojazdu i świata zewnętrznego. Wszystko to znajduje ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.