Mama do tej pory jeździła Fiatem Seicento 0.9 ,chyba 56 KM i już chyba pora się przesiąść do czegoś nowego. Jakie małe auto dla kobiety byście zaproponowali w tym przedziale cenowym (z tym, że 50 tys. to górna granica, im taniej tym lepiej)?
Koniecznie w tej cenie musi być tak:
- wspomaganie kierownicy
- centralny zamek
- klimatyzacja
- lakier metalik
Auto wiadomo musi być ładne i bezawaryjne W środku też powinno być ładne, niech to będzie trochę wyższy standard, niż Seicento czy Dacia.. Głównie do jazdy po mieście, silnik benzynowy.
Z salonu. Myślałem, że jak napisałem nowy to będzie wiadomo Ja myślę, że Astra to za duże auto, szukajmy w segmencie B.
Barol91, to może mamy Seicento 11 ok. 56KM (nie wiem ile dokładnie jest 55?), teraz nie mam dostępu do dokumentów, więc nie wiem, ale nieważne..ważne, żeby samochód był żwawszy, niż to SC, ale o to chyba nie będzie trudno.
Toyota Land Cruiser - 7-miejscowy SUV klasy premium Światowa premiera nowego Land Cruisera 150 miała miejsce na Frankfurt Motor Show we wrześniu 2017 roku. Legendarny samochód terenowy został gruntownie zmodernizowany i otrzymał bogatsze wyposażenie we wszystkich wersjach. ...
Niespodziewany gość na drodze! Uważajmy na dzikie zwierzęta Liczba wypadków samochodowych z udziałem zwierząt w samym 2012 roku wynosiła 166. Najwięcej tego typu zdarzeń ma miejsce wiosną oraz jesienią . W tym czasie zwierzęta wykazują największą aktywność, a szczególnie ...
Z mojej strony Bravo w takim razie, byłem na jeździe próbnej w zeszłą niedzielę i muszę stwierdzić że baardzo miło mnie Fiat zaskoczył silniczkiem 1.4 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
"Nie wiem co się tak uparłeś na to V6 skoro byle Opel, czy Ford to ma..."
Z takich wymagań to bym proponował:
Opel Corsa, Ford Ka lub Fiesta, Toyota Yaris, Hyundai i10 lub i20, albo Fiat 500.
Jeśli chodzi o doznania z użytkowania to najlepiej umówić się na jazdę próbną i sprawdzić. Wtedy wszystko się okaże.
Bo nie sądzę, by znalazły się większe minusy przy aucie z salonu
Daro20VT napisał(a):Mini ? Tutaj standard jest wysoki... Użyte materiały i ich spasowanie są na bardzo wysokim poziomie. Ewentualnie Alfa Romeo Mito
Mini albo Mito za 50tyś? Powodzenia! Kilka miesięcy temu jak sprawdzalismy z zonką po ile są mini to podstawowa wersja, golas z 1.6 75koni kosztowała chyba 70tyś zł, był to mini one, cos sensownego czyli Ska kosztowała ponad 100. Ponadto dosc długi okres oczekiwania na auto, bo około 6-7miesięcy.
Ostatnio edytowany przez MajkPZM, 26 Maj 2010, 21:56, edytowano w sumie 1 raz
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.