Przecież napisałem żeby popatrzeć w awatar Endrju, przecież to chyba duża podpowiedź? Myślę że chociaż on sam wie jaki samochód ma w swoim logo To jest ta sama marka :>
TrakTor napisał(a):Przecież napisałem żeby popatrzeć w awatar Endrju, przecież to chyba duża podpowiedź? Myślę że chociaż on sam wie jaki samochód ma w swoim logo To jest ta sama marka :>
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Wyjeżdżasz na wakacje, urlop? Skontroluj stan techniczny samochodu. Planując wielogodzinną podróż samochodem, w pierwszej kolejności należy upewnić się, że bezpiecznie dowiezie nas on do celu. Kierowca powinien zadbać o działające i prawidłowo ustawione oświetlenie oraz dopasowanie ...
Nie, to nie Jag. Dodam że ta sama marka wypuściła niedawno concept SUVa z taką samą nazwą jak samochodu na zdjęciu... a, i gdybym nie usunął znaczka myślę że każdy by poznał
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.