Czy może mi ktoś polecić porządne zabezpieczenie auta? Mam forda Mondeo z 2012r. i chciałbym po prostu utrudnić ewentualnemu "zainteresowanemu" jego kradzież.. Napiszcie proszę jakie blokady macie i czy możecie je polecić
ja mam blokade skrzyni od Niedźwiedzia i na pewno mogę ci polecić nie ingeruje w wygląd samochodu, a do tego się sprawdza. Widziałem ostatnio filmik w sieci jak próbowali ją zniszczyć i nie bardzo się dało
Ja mam blokadę skrzyni biegów, a oprócz tego mam system radiowy od LoJacka. W razie kradzieży samochodu mogą szybko namierzyć i odzyskać autko, polecam
QG1 - przedłużony okres obsługi (zmienna długość okresów obsługi) Określenie okresu obsługi jest zależne od intensywności i warunków eksploatacji samochodu. QG1 dokładnie oznacza system przedłużonego czasu między przeglądami. Przegląd (inspekcję) się wykonuje według wskazań wskaźnika ...
Błędy w bazie historiapojazdu.gov.pl - 850tyś. km w rok Niestety błędy w bazie historiapojazdu.gov.pl zdarzają się, system jest nie doskonały, podczas kontroli policjant zagląda przez ramie i cos tam spisuje, nie rzadko nie wiedząc czy to licznik dzienny, tymczasowy czy może to ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.