REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Zabezpieczenie nie działa od zewnątrz tylko od wewnątrz i stąd nie da się otworzyć drzwi pociągając za klamkę. Dotyczy to drzwi tylnych, a nie przednich.Mon23 napisał(a):Wczoraj nie mogliśmy otworzyć drzwi pasażera od zewnątrz, myślałam że to zabezpieczenie przed dziećmi
Tu masz przycisk od centralnego zamka on zamyka lub otwiera wszystkie drzwi z tylną klapą.Mon23 napisał(a):próbowałam przyciskiem który znajduje się przed dźwignią zmiany biegów na którym jest kluczyk i obok otwarte drzwi, ale to nie pomogło
Hm... immo nie ma przycisków.Mon23 napisał(a):Kombinowałam też z przyciskami na imobilizerze ale też nic
Jeżeli centralny zamek jest otwarty i drzwi z zewnątrz otwierają się normalnie a od wewnątrz nie to problemem może być uszkodzony mechanizm od wewnętrznej klamki.Mon23 napisał(a):Później nie dało się otworzyć od wewnątrz drzwi pasażera z przodu. Kombinowanie z wszystkimi przyciskami jakie znalazłam nie pomogło musiałam wyjść i otworzyć je z zewnątrz. Z zewnątrz otwieraja się bez problemu, z wewnątrz nie. Nie umiem ich odblokować, przejrzałam instrukcje obsługi ale tam nie znalazłam żadnej wskazówki.