Witajcie, Mam problem ze swoją astrą. Jakiś czas temu zablokował mi się zamek od bagażnika, można wcisnąć przycisk do otwierania ale bagażnik się nie otwiera. Odkręciłem plastiki od środka ale na niewiele mi to pomogło bo nie udało mi się dostać do zamka. Próbowałem też cienkim gwoździem przyciskać w tej małej dziurce widocznej na pierwszej fotce po prawej. [link wygasł] [link wygasł] [link wygasł] [link wygasł] Może macie jakiś pomysł jak go odblokować?
Na drugim zdjęciu widać zatrzask na bolcu. Spróbuj może śrubokrętem go lekko podważyć z wciśniętym przyciskiem na klapie (potrzebna będzie ci druga osoba). Czy jak wkładasz gwoźdź do tej dziurki to czujesz jakiś opór?
3 sposoby, które ułatwią odzyskanie auta przy jego kradzieży Choć liczba kradzieży samochodów w Polsce powoli spada, nadal utrzymuje się na wysokim poziomie. W 2017 roku auto znikało z polskich ulic średnio raz na 51 minut (co daje łącznie ponad 10 000 zgłoszonych na policję ...
Jakie systemy zautomatyzowanej jazdy znajdziemy w samochodach? Science fiction czy całkiem nieodległa przyszłość? Samochody autonomiczne fascynują miłośników technologii od lat, a Ci, w żyłach których płynie benzyna, patrzą na nie sceptycznie. Pewnym jest jednak, że zaawansowane ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.