Napiszcie jakie są różnice między Golfem IV kombi a Borą kombi.
Z zewnątrz widać różnice, a jakie skrywają w środku ? (wnętrze, mechanika)
Jestem ciekaw co napiszecie, przechodziłem dziś obok Bory no nasunęło mi sie pytanie.
Krzysiek_85 napisał(a):Dzięki, info ale nie wydaje się wam to idiotyczne posunięcie VW żeby produkować oba auta, różniące się tylko wyglądem. Kasa wydana na marne.
Myślę że Bora była raczej przeznaczona na rynek amerykanski. I to dlatego te różnice.
Wiesz...jednym może się nie podobać GOLF to alternatywą jest BORA, chociaż ona też może komuś nie przypaść do gusty. Szczerze bardziej podoba mi sie BORA jeśli chodzi o kombi
Ile kosztuje rejestracja samochodu - nowe stawki od 4 września 2022 Już niedługo zmianie ulegną stawki za rejestrację samochodu zarówno tego kupowanego w Polsce jak i sprowadzonego z zagranicy. Dzięki zmianie przepisów i rezygnacji z wydawania karty pojazdu oraz naklejki kontrolnej ...
Fabryka opon Michelin w Olsztynie Fabryka opon w Olsztynie jest jednym z największych zakładów produkcyjnych Michelin na świecie. Michelin Polska SA zatrudnia ponad 4 tysiące osób i jest największym pracodawcą na Warmii i Mazurach (zleca też prace wielu lokalnym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.