Dziewczyny robią sobie kolczyki w pępku,by być bardziej atrakcyjne,a prawda jest taka,że co najmniej 80% facetów tego nie lubi,wogole mi nie podoba i wg mnie zle swiadczy o dziewczynie. oooo i tyle na ten temat
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Gelber Engel - nagroda dla Audi A3 za doskonałą jakość Niemiecki automobilklub ADAC, spośród 52 samochodów, wybrał Audi A3 zwycięzcą kategorii "jakość" tegorocznej edycji nagrody "Gelber Engel". Wyniki konkursu opierają się na sporządzanej przez ADAC statystyce ...
Volkswagen Caddy 4MOTION Volkswagen Caddy z napędem na cztery koła oferowany jest od 2009 roku. W 2010 roku marka zaprezentowała nową wersję tego najbardziej popularnego samochodu dostawczego Volkswagena w Polsce. Samochód został udoskonalony ...
Taaa wypowiedcie sie lepiej na temat kolczyka w jezyku u dzieczyny ;] też się nie podoba...?
Motywy bywają różne. Ja tam się zdygałam i w koncu nie zrobiłam. A chciałam, żeby poczuc sie pewniej. Tak jakby to cokolwiek zmieniało ;]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.