REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
anngel napisał(a):Czy ten facet słusznie mnie potraktował
anngel napisał(a): zajechał mi drogę i jeszcze depnął na hamulec
anngel napisał(a):gdyby doszło do stłuczki i miałabym nagranie
nitro napisał(a): powinien dostać po pysku
anngel napisał(a):Kupie rejestrator
anngel napisał(a):Nawet jak jestem na prawym pasie to ktoś potrafi mi zajechać drogę, wyprzedzając prawie zepchnąć mnie z drogi
anngel napisał(a): A ja kontynuuje wyprzedzanie z prędkością jakieś 100 km/h. Facet wykorzystał jakąś lukę, zrobił slalom, zajechał mi drogę i jeszcze depnął na hamulec.
Dishman napisał(a):Niesamowicie wnerwiają mnie ludzie, którzy widzą ograniczenie i na siłę uszczęśliwiają innych. "Jadę wolno = jadę bezpiecznie". Nie! Jadę i obserwuję co się dzieje dookoła, jak ktoś do mnie się zbliża szybko to go puszczam, bo nie chcę być zawalidrogą. Może koleś ma sraczkę i spieszy mu się usiąść na tron, a Ty jedziesz jak 7 nieszczęść.
nitro napisał(a):Niech się załatwia w samochodziejest ograniczenie do 90, jadę 100 a nie 140....
Dishman napisał(a):Dziwna logika. Jak jest ograniczenie do 90, to Panie Przepisowy jedź Pan 90, a nie 100.
A tacy "nauczyciele" to zwykli frustraci z małym portfelem. "Nie ustąpię drogi, bo nie". Żałosne.
andrzej83x napisał(a):kolesiowi z tyłu się coś pomyliło
nitro napisał(a):schab w swoim Suvie się śpieszy
silvo44 napisał(a):Dishman, czemu ich bronisz ??
bonifacy napisał(a):Podzielam zdanie kolegi Dishman
silvo44 napisał(a):Chyba nigdy nie jechałeś droga o więcej niż dwa pasy ruchu ..
anngel napisał(a):Było ograniczenie. Przepisy są dla wszystkich.
I chwała Ci za to.Twój świadomy wybór.anngel napisał(a):Jechałam zgodnie z przepisami
anngel napisał(a):a temu baranowi powinni odebrać prawo jazdy bo świadomie i z premedytacją stworzył zagrożenie ruchu.
anngel napisał(a):Nie ja stworzyłam taką sytuację
anngel napisał(a):nie przewidziałam że za mną jedzie psychol.
anngel napisał(a):do mojej starej pracy dojeżdzałam zupełnie inną drogą, S1, gdzie nie było takiego chamstwa... Ludzie w korku wpuszczali innych, dziękowali sobie, uśmiechali się...
andrzej83x napisał(a): Lewy pas jest do wyprzedzania, czyli twoja jazda była jak najbardziej słuszna. temu kolesiowi z tyłu się coś pomyliło.
andrzej83x napisał(a):tamten mnie wyprzedził i zwolnij tak, że to ja musiałem jego znowu wyprzedzać.
nitro napisał(a):Radar ma tolerancję +/- 10km/h, te licznikowe 100 będzie w sam raz
nitro napisał(a): Nie interesuje mnie, że schab w swoim Suvie się śpieszy, mogę mu to wytłumaczyć na światłach, że tak powiem "po męsku"
silvo44 napisał(a):Skoro jadę w kolumnie (albo niekoniecznie) wyprzedzającej to czemu mam zjeżdżać ?? Jak będzie mozliwość to tak, ale nie z tego powodu, że dojechał z tyłu świr ..
anngel napisał(a):Było ograniczenie. Przepisy są dla wszystkich. Jechałam zgodnie z przepisami, a temu baranowi powinni odebrać prawo jazdy bo świadomie i z premedytacją stworzył zagrożenie ruchu. Nie ja stworzyłam taką sytuację, nie przewidziałam że za mną jedzie psychol. Kupiłam za to rejestrator.