Panowie jak w temacie,wertowałem kupę gazet,stron www forum itd.wiele osób polecało mi naprawdę fajne autka równie szybkie,niezawodne choć niekiedy nieco nieekonomiczne
![Uśmiechnięty :)]()
ale cóż koniki trzeba nakarmić czymś-na sucho trawa nie rośnie... i wybór padł na Audi cóż mój gust jestem zauroczony jej środkiem, wyposażeniem itd i na dodatek dźwięk 5 cylindrówki przyspieszającej na 4 kółka niezłe wrażenie(można pooglądać na youtube.pl
![Szczęśliwy :D]()
) ale cóż kuce trzeba czymś nakarmić i powiem tak będę dysponował kwotą 15 tyś +/- ale szukam autka do 8-10 tyś żeby resztę zostawić na (rozrządy,oleje,zawieszenie) i inne niespodzianki które mogą wyjść oraz na różne dodatki które będę chciał dokupić.Planuję kupić autko z zamontowaną porządną instalacją LPG(Landi Renzo,STAG3000 itd)lub też mam na uwadze wyjazd ze znajomym który ma obycie w Niemczech,wie gdzie kupić autko itd i też stamtąd też chce ją przywieźć i sam założyć LPG choć nie wiem jak to wyjdzie czy lepiej mi poszukać jej będzie w PL niż bawić się w papiery itd choć od Niemca z podwórka można kupić cukiereczka
![Uśmiechnięty :)]()
Bo szczerze do 8tyś można znaleźć konkrety które są b.zadbane.I teraz do Was pytanie czy ktoś ma/miał z nią styczność lub wie coś więcej o tych silniczkach itd??