Zakup auta 20-30 tys. zł

23 Sty 2018, 12:35

Witam, rozglądam się za autem w przedziale cenowym 20-30 tysięcy złotych. Aktualnie najbardziej interesuje mnie Ford Mondeo MK4 w wersji sedan bądź liftback, generalnie istotne znaczenie ma dla mnie wielkość bagaznika tak zeby auto posiadało z 500l, gdyż chciałbym zmieścić tam wózek dziecięcy, ale też niechciałbym brać do tego specjalnie kombi, gdyż wiem, że w takim sedanie np też ten wózek zmieszczę. Przejeżdżam rocznie około 15 tys. km aktualnie. Chciałem spytać czy macie jakieś inne lepsze propozycje i ewentualnie czy brać auto w dieslu czy w benzynie. Podeślę też kilka propozycji z otomoto do waszej oceny.
Migu4
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 08 2013
Przebieg/rok: 18tys. km
Auto: Peugeot 307

23 Sty 2018, 13:15

1 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

2 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

3 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

4 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

5 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

6 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Migu4
Nowicjusz

23 Sty 2018, 23:36

Migu4 napisał(a): Przejeżdżam rocznie około 15 tys. km aktualnie.

Pb będzie w dłuższym rozrachunku tańszą opcją

Co do linków - same perełki od handlarzy, wszystkie wyglądają tak samo.
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

24 Sty 2018, 11:50

Co do linków - same perełki od handlarzy, wszystkie wyglądają tak samo.

Już nawet szukanie po filtrze "tylko prywatni sprzedawcy" widzę jest nawet bezsensowne. Też tak słyszałem, że benzyna jest bardziej opłacalna przy takich dystansach, także będę się oglądał za takimi wersjami, z drugiej strony jeśli miałbyś jakieś propozycje bądz ktoś inny to chętnię obejrzę.
Migu4
Nowicjusz

30 Sty 2018, 18:42

Najśmieszniejsze jest że te samochody, przepraszam PEREŁKI z Niemiec posiadają ORYGINALNE przebiegi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
malik16
Obserwowany

Prawo jazdy: 03 07 1996
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Renault
Silnik: 2,2 TDI
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2009
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Toyota Corolla WRC (1997–1999)
    Pierwsza połowa lat 90. na rajdowych trasach należała do modelu Celica GT-Four. Pierwsza Celica z napędem na wszystkie koła dowiodła swych zalet jako świetny samochód wyczynowy, zdobywając tytuł mistrza kierowców ...