mazda 6, 2litry diesel, 2009rok- szajs jakich mało, mało tego ogromny problem ze sprzedażą... za tę kasę mogłem kupić niewyraźnego passata i cieszyć się niezawodnością...
Akurat b5 fl za te pieniądze był by już napewno w bardzo ładnym stanie,a co do jego niezawodnosci to jedyną bolączką jest zawieszenie. Golf 5 za 25-30 tys,cięzko znalezc ładny egzemplarz...Może jakies a6 c5 1.9tdi lub jakis inny benzyniak
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Zimowe podjazdy - czy są one trudne do pokonania? Zimą nie trzeba wyjeżdżać w góry, by doświadczyć problemów z pokonaniem stromego wzniesienia. Już oblodzony czy zaśnieżony wyjazd z garażu podziemnego może okazać się wyzwaniem. Jak sobie z nim poradzić? Intensywne ...
krzem88 napisał(a):kuzyn właśnie ma takiego b5 fl, jeszcze kiedyś chciałem go też mieć.. ale nie chce się powtarzać, co masz na myśli z tym zawieszeniem?
Co do zawiesznia to jest tam wielowachacz aluminiowy który jest bardzo delikatny
Tak jak już pisałem,w sumie tylko zawiesznie może sprawic problemy,reszta jak najbardziej ok. Silnik do gazu to w sumie dowolny benzyniak(wszystkie dobrze znoszą gaz).
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.