Witam serdecznie. Jestem Artur i jestem tu nowy. Chciałem prosić o poradę. Zamierzam kupić audi a4 i mam do wydania 30 tyś. Co myślicie o tym samochodziku i jaki silniczek proponujecie? Z góry dziękuje.
a powiedzcie mi jeszcze co myślicie o VW BORA 1,9 TDI? Też mi się te auto podoba. Co byście wybrali Audi A4 czy Bore? Co jest tańsze w utrzymaniu i jak z częściami?
Mam już na dwa autka. Jeden na śląsku a drugi w Łomży. Jeden passat a drugie audi a4. Wszystkie z silnikiem 1.9 tdi.
Mam pytanie odnośnie tych autek. Co powinienem sprawdzić i jak sytuacja wygląda z rozrządem? Czy w serwisie będą w stanie stwierdzić czy jest potrzeba wymiany rozrządu czy też po zakupie muszę to w pierwszej kolejności zrobić?
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Jak sprawdzić normę emisji spalin? Jak można sprawdzić normę emisji spalin EURO? Nie widzę takiej informacji w dowodzie rejestracyjnym, ani karcie pojazdu. Są jakieś strony, gdzie można byłoby to sprawdzić np. po nr VIN?
Bigstar napisał(a):W serwisie powinni Ci powiedziec, osobiscie zawsze po zakupie samochodu robie najwazniejsze rzeczy czyli wymieniam klocki, rozrząd, olej
A nie orientujesz się ile może kosztować wymiana rozrządu w AUDI A4 1.9 lub 2.5 TDI?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.