Witam serdecznie. Jestem Artur i jestem tu nowy. Chciałem prosić o poradę. Zamierzam kupić audi a4 i mam do wydania 30 tyś. Co myślicie o tym samochodziku i jaki silniczek proponujecie? Z góry dziękuje.
a powiedzcie mi jeszcze co myślicie o VW BORA 1,9 TDI? Też mi się te auto podoba. Co byście wybrali Audi A4 czy Bore? Co jest tańsze w utrzymaniu i jak z częściami?
Mam już na dwa autka. Jeden na śląsku a drugi w Łomży. Jeden passat a drugie audi a4. Wszystkie z silnikiem 1.9 tdi.
Mam pytanie odnośnie tych autek. Co powinienem sprawdzić i jak sytuacja wygląda z rozrządem? Czy w serwisie będą w stanie stwierdzić czy jest potrzeba wymiany rozrządu czy też po zakupie muszę to w pierwszej kolejności zrobić?
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Toyota Corolla WRC (1997–1999) Pierwsza połowa lat 90. na rajdowych trasach należała do modelu Celica GT-Four. Pierwsza Celica z napędem na wszystkie koła dowiodła swych zalet jako świetny samochód wyczynowy, zdobywając tytuł mistrza kierowców ...
Bigstar napisał(a):W serwisie powinni Ci powiedziec, osobiscie zawsze po zakupie samochodu robie najwazniejsze rzeczy czyli wymieniam klocki, rozrząd, olej
A nie orientujesz się ile może kosztować wymiana rozrządu w AUDI A4 1.9 lub 2.5 TDI?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.