REKLAMA
Witam, mam przeznaczone na zakup auta +/- 12 tys. i spory ból głowy. Auta jakie rozważam, czyli Honda Civic, Audi A3, Nissan Almera N16 wydają mi się najbardziej godne uwagi i właśnie z nich chciałbym dokonać wyboru. Jednak przy każdym mam jakąś wątpliwość co do Hondy to wszystko ekstra ale zawieszenie nie bardzo bowiem widzi mi się parkowanie tym autem w mieście i jazda tym autem w zimę ( która niestety nie trwa tak krótko), przy A3 cena a co za tym idzie rocznik tego auta w przeznaczonej kwocie to będzie co najwyżej 1996, 97 i spalanie tego auta też wyższe niż w pozostałych, Nissan wizualnie podoba mi się najmniej poza tym słyszałem że jest znaczny problem z rdzą ale w zamian 2000 rocznik i niezły silnik. Serdecznie proszę o jakieś porady, gdyż sam jakimś znawcą nie jestem a chce dokonać jak najlepszego wyboru.
Póki co skłaniam się ku A3 i to auto najbardziej mnie przekonuje.
PS. Francuskie auta odpadają, po za tym nie przekonam się raczej do mazdy 323 ani fiata Bravo choć wiem że są powszechnie chwalone- bez urazy i z góry dzieki za każdą informacje. Zapomniałem dodać chodzi o hatchbacki z najmniejszymi silnikami w tych autach,czyli 1,4 w Civicu, 1,6 w A3 i 1,5 w Almerze.