- Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Odkopuje trochę stary temat a zarazem dla mnie bardzo aktualny.
Obiecałem sobie, że jak zakupie auto i wszystko pójdzie zgodnie z opisem zarejestruje się na forum i odpisze.
Zachary: kopiąc w internecie odnoście firmy Auto Order sugerowałem sie kilkoma opiniami na formach zewnętrze jednak głownie bazowałem na Twojej. Dzięki
A w temacie:
Kupiłem Fiata Bravo Sport w nieco dziwnej konfiguracji, Pan Mateusz wykazał sie cierpliwością oraz godną podziwu profesjonalniej. Ogólnie nie wierzyłem, że taka firma istnieje, dosłownie. Opisałem co chce, dałem kilka aukcji z zagranicznych stron. Po weryfikacji kilka aut została przez Auto Order odrzuconych. Samo podjechanie i sprawdzenie auta odbyło sie bardzo sprawnie, fotografia zdjęciowa, opis, sprawdzenie
VIN itd. Pozostałe to tylko formalność umowa itd. Nieco ponad tydzień później auto przyjechało na lawecie i stało już na moim podwórku.
Rewelacja !!
Dla mnie jako laika w dziedzinie aut, nic dodać nic ująć, wszelkie formalności załatwia firma komplet dokumentów dostaje w rękę, reszta załatwi Pani w okienku w Komunikacji.
Tylko cieszyć sie i jeździć.
Polecam każdemu