REKLAMA
Cześć,
Ostatnio gdy szukałem auta postanowiłem się jednak wstrzymać i przeczekać niepewne czasy.
Teraz chce zakupić nowe auto i po przejrzeniu internetów właściwie nastawiony jestem na Toyotę Corolle H B 1,2 Turbo 116 KM benzyna
6 M/T (4X2) w opcji Comfort z pakietami park i style. Rocznik 2020 z wyprzedaży.
Nie ukrywam, po głowie chodzi mi też CH-R ale zawsze jeździłem małymi autami i chyba tak to zostawię, sam jeszcze nie wiem.
Pytanie czy warto, wiadomo auto nowe więc chyba jeszcze niewiele wiadomo czy jest to awaryjna jednostka itp. ?
Czy może wg. Was lepiej zerknąć na ofertę innego dealera? Najbardziej nastawiony jestem na leasing konsumencki i zmianę auta za parę lat - domyślnie 3-4.
Moje obecne użytkowanie auta:
Model: Corolla E12 2003 HB 3D 1.4 Vvti - Jak z dynamiką tej jednostki w porównaniu do mojego obecnego auta? Nowe ma więcej KM ale jest też cięższe.
Przebieg do 5k bo jeżdżę tylko do pracy, nie ukrywam że nowym autem będę podróżował znacznie więcej jednak myślę, że w 20k na luzie się zmieszczę.
Trasa: Miasto 50%, autostrady 30%, drogi poza miastem 20% - wg. obecnego użycia
Pojazdem jeździć będą dwie osoby dorosłe - ale tylko na wycieczki - na co dzień sam.
Jeśli jeszcze będą potrzebne informacje to proszę śmiało pisać.
Pozdrawiam!