Zakup kolejnego samochodu na forum - budżet 20-22 tyś (dla kobiety)

04 Mar 2019, 12:13

Hehe, tak czytając tematy ostatnio na forum myślę, że jak za 2-3 lata wystawie swojego Note to nikt mi nie uwierzy :no:
Obecnie mam 125 tyś nalatane, auto w rodzinie praktycznie od nowości bo kupiliśmy je jak miało rok.
Tata jeździł nim do 2013r i on miał 4 km dosłownie do pracy ja trochę więcej stąd przebieg się zwiększył ale to i tak tylko 125 :(.

Po prostu czekam na ten moment i telefony od Januszów bisnesu xD
ushiromawashi
Nowicjusz

Zdjęcia: 15
Prawo jazdy: 28 03 2012
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Nissan Note
Silnik: 1.4 88KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2006

04 Mar 2019, 21:08

Żonie/dziewczynie często nie wierzy się na słowo a chcesz żeby ktoś uwierzył randomowemu gościowi sprzedającemu auto?
Skoro macie to auto od iluś lat to powinniście potrafić udokumentować przebieg
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

04 Mar 2019, 21:32

ushiromawashi napisał(a):Hehe, tak czytając tematy ostatnio na forum myślę, że jak za 2-3 lata wystawie swojego Note to nikt mi nie uwierzy :no:

Jeżeli bym Ci powiedział że znalazłem takiego Note z przebiegiem 6000km i nigdy nie rejestrowany, stał u dealera jako auto może testowe, może wystawowe, w każdym układzie nikt go nie kupił przez parę lat i tak sobie stał,.... to też byś nie uwierzył.

Ogólnie to jest pewna grupa ludzi którzy jeżdżą i szukają ogłoszeń i jak auto ma 180 tys mówią że skręcone z 300 tys, jak ma 290 tys mówią że skręcone z 600tys. Pomimo że jest pełna dokumentacja.
andrewb25
Stały forumowicz

Miejscowość: małopolskie

05 Mar 2019, 13:37

Andrew
W sedno, pisząc dwoją wypowiedz o to mi chodziło :)
ushiromawashi
Nowicjusz

Zdjęcia: 15
Prawo jazdy: 28 03 2012
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Nissan Note
Silnik: 1.4 88KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2006
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

GT - komfort i sportowe osiągi - lista TOP 5
    Sportowe dwudrzwiowe coupe klasy premium to segment, który nie poddaje się chwilowej modzie. Samochody te od lat zapewniają użytkownikowi nie tylko sportowe osiągi, ale również komfortowe warunki podróży. ...