Hehe, tak czytając tematy ostatnio na forum myślę, że jak za 2-3 lata wystawie swojego Note to nikt mi nie uwierzy Obecnie mam 125 tyś nalatane, auto w rodzinie praktycznie od nowości bo kupiliśmy je jak miało rok. Tata jeździł nim do 2013r i on miał 4 km dosłownie do pracy ja trochę więcej stąd przebieg się zwiększył ale to i tak tylko 125 .
Po prostu czekam na ten moment i telefony od Januszów bisnesu xD
Żonie/dziewczynie często nie wierzy się na słowo a chcesz żeby ktoś uwierzył randomowemu gościowi sprzedającemu auto? Skoro macie to auto od iluś lat to powinniście potrafić udokumentować przebieg
ushiromawashi napisał(a):Hehe, tak czytając tematy ostatnio na forum myślę, że jak za 2-3 lata wystawie swojego Note to nikt mi nie uwierzy
Jeżeli bym Ci powiedział że znalazłem takiego Note z przebiegiem 6000km i nigdy nie rejestrowany, stał u dealera jako auto może testowe, może wystawowe, w każdym układzie nikt go nie kupił przez parę lat i tak sobie stał,.... to też byś nie uwierzył.
Ogólnie to jest pewna grupa ludzi którzy jeżdżą i szukają ogłoszeń i jak auto ma 180 tys mówią że skręcone z 300 tys, jak ma 290 tys mówią że skręcone z 600tys. Pomimo że jest pełna dokumentacja.
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
W deszczowe dni wzrasta liczba kolizji pojazdów z pieszymi W deszczu łatwiej o kolizję z udziałem pieszego – nawet o 58% w przypadku ulewy(1). Deszcz pogarsza widoczność i wydłuża drogę hamowania, dlatego przy takiej pogodzie kierowcy powinni zachować szczególną ostrożność. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.