Hehe, tak czytając tematy ostatnio na forum myślę, że jak za 2-3 lata wystawie swojego Note to nikt mi nie uwierzy Obecnie mam 125 tyś nalatane, auto w rodzinie praktycznie od nowości bo kupiliśmy je jak miało rok. Tata jeździł nim do 2013r i on miał 4 km dosłownie do pracy ja trochę więcej stąd przebieg się zwiększył ale to i tak tylko 125 .
Po prostu czekam na ten moment i telefony od Januszów bisnesu xD
Żonie/dziewczynie często nie wierzy się na słowo a chcesz żeby ktoś uwierzył randomowemu gościowi sprzedającemu auto? Skoro macie to auto od iluś lat to powinniście potrafić udokumentować przebieg
ushiromawashi napisał(a):Hehe, tak czytając tematy ostatnio na forum myślę, że jak za 2-3 lata wystawie swojego Note to nikt mi nie uwierzy
Jeżeli bym Ci powiedział że znalazłem takiego Note z przebiegiem 6000km i nigdy nie rejestrowany, stał u dealera jako auto może testowe, może wystawowe, w każdym układzie nikt go nie kupił przez parę lat i tak sobie stał,.... to też byś nie uwierzył.
Ogólnie to jest pewna grupa ludzi którzy jeżdżą i szukają ogłoszeń i jak auto ma 180 tys mówią że skręcone z 300 tys, jak ma 290 tys mówią że skręcone z 600tys. Pomimo że jest pełna dokumentacja.
Renault świętuje 50-lecie modelu Renault 5 na salonie Retromobile Obchody 50-lecia Renault 5 będą trwały cały 2022 rok. To ważny jubileusz, bo Renault 5 było modelem, który miał ogromny wpływ na markę, firmę, a nawet epokę. Renault 5 – ikona popkulturySamochody wystawione na ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.