Zakup Leona 2

06 Lis 2019, 17:36

Pionek napisał(a):To proponuje udać się do mechanika na diagnostykę 9/100 przy takich prędkościach to może 1,8T VAG-a pali a nie TDI litości ludzie kochani! Tyle to może 3,0 TDI albo 4,2 spali a nie 2,0 TDI w lekkim kompakcie :yes:

Że sparafrazuję Twą wypowiedź....jak wiesz lepiej to spoko, tylko dla przypomnienia ja jeżdżę tym autem a Ty bardzo wątpię patrząc po wypowiedziach.
Na marginesie dodam czym jest średnia prędkość - jest ona stosunkiem przebytej drogi do czasu jazdy. Skoro ruszam spod bloku, wyjeżdżam na autostradę, zatrzymuję się kilkukrotnie na bramkach i jadę kawałek po mieście docelowym łatwo się domyślić, że przelotowa prędkość jest zdecydowanie większa niż owe 150kmh. Szkoda, że nie mam tego golfa, toczyłbym się 180 i palił 6/100

Więc jak wiecie lepiej to spoko, tylko dla przypomnienia ja jechałem tym autem a Wy bardzo wątpię patrząc po wypowiedziach....
Czytaj więcej: zakup-leona-2-vt118120-15.htm#postingbox
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

06 Lis 2019, 22:26

Dokładnie Pionek, słaba argumentacja :D
Znafca2930
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...