Witam, mam na oku Leona. Sprowadzony z Niemiec, pierwszy właściciel - dziadek 52 rocznik. Silnik 1.6 16V, przebieg: 78tyś. Wszystko wydaje się pewne, książka prowadzona. Wrzucę tu gdzieś poniżej zdjęcia poszczególnych wpisów do książki, spójrzcie i poradźcie czy wszystko jest z nim ok.
Pytanie, czy gdy pojadę do jakiegokolwiek serwisu Seata w PL, oni mogę mi sprawdzić historię tego auta, czyli np czy serwis był przeprowadzany dokładnie tak jak pokazuje to książka? Jest to auta od handlarza dlatego nie mam zaufania, chcę wszystko sprawdzić dokładnie. Pomóżcie Pany tyle, na ile potraficie. Poniżej linki do tych zdjęć oraz innych papierków które udało mi się zrobić. Pozdrawiam
![Uśmiechnięty :)]()
e; jak mogę go jeszcze sprawdzić poza zabraniem go na stację diagnostyczną? Porady jakieś?
[tymczasowy link do zdjęcia niedostępny][tymczasowy link do zdjęcia niedostępny][tymczasowy link do zdjęcia niedostępny][tymczasowy link do zdjęcia niedostępny][tymczasowy link do zdjęcia niedostępny][tymczasowy link do zdjęcia niedostępny][tymczasowy link do zdjęcia niedostępny][tymczasowy link do zdjęcia niedostępny]