Zakup Mietka, Prośba

05 Gru 2011, 23:28

Witam, jestem Karol z Gliwic. Jestem nowy na tym forum więc proszę o wyrozumiałość. Zamierzam kupić:

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

I właśnie w tej sprawie, czy znacie jakiś dobry serwis w Sochaczewie bądź okolicy który fachowo sprawdzi mi to auto, podłączy kmputer itd. od 6 lat jeżdźe 124-ką, niestety po 23 latach zasmakowało zdzy. Na co przy zakupie powinienem zwrócić szczególną uwagę (poza oczywistymi sprawami jak we wszystkich autach), chodzi mi bardziej o jego słabe strony. Dziękuję i pozdrawiam.
karol69099
Obserwowany

Prawo jazdy: 23 06 1995
Auto: mercedes 124, volvo s-70,

07 Gru 2011, 16:37

Zapraszam na www.w210.pl tam na pewno pomożemy i doradzimy cza autko w ogóle jest coś warte.
bartek4334
Początkujący

Miejscowość: KMP
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Pierwsze na świecie seryjne czujniki parkowania
    Pierwsze na świecie seryjne czujniki parkowania – Toyota Corona EX – styczeń 1982. Innowacyjne rozwiązanie nie zawsze oznacza rewolucję technologiczną w motoryzacji, jednak zwiększa komfort, a czasem także i bezpieczeństwo ...