Zakup pierwszej Navi.

16 Lip 2014, 08:18

Witam, za mniej niz 2 tyg ruszam na wakacje na Węgry, przydałaby się Nawigacja. Poczytałem troszkę i dobre opinie zbiera ta:
-GOCLEVER Navio 505

Czy ktoś ją ma? Używa? Jakieś opinie? Czy wystarczy mi, do tego by czasem gdzieś dojechać, raz za kiedy. Czy kupując nową, będzie gotowa do użytku czy będe musiał jeszcze bawić się w jakieś wgrywanie map itp?.

Czekam na odpowiedzi, zależy mi na czasie. Pozdrawiam. ;)
Zulek33
Nowicjusz

Auto: Nie mam

18 Lip 2014, 14:15

Zulek33 napisał(a):Czy kupując nową, będzie gotowa do użytku czy będe musiał jeszcze bawić się w jakieś wgrywanie map itp?.

Kupując urządzenie z mapą często jest tak że musisz sobie zainstalować i zarejestrować mapę na siebie, ale są też urządzenia już z zainstalowaną mapą i wystarczy je włączyć wprowadzić trasę i ruszać w drogę :) Warto o to zapytać sprzedawcę czy musisz dodatkowo instalować mapę.
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

20 Lip 2014, 12:50

Osobiście polecam Ci to [link do oferty wygasł]
Cena może nie jest najniższa, ale mapy elegancko wgrane i działające, w ślepym zaułku jeszcze nie wylądowałem :)
brunotonic
Obserwowany

Auto: Audi A6
Paliwo: Diesel
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Bezpieczna podróż na ferie zimowe
    Ferie są dla kierowców okresem wyjazdów rodzinnych w góry, na narty czy na wypoczynek. Wypadające w okresie zimowym podróże oznaczają trudne warunki na drogach, a co za tym idzie wymagają dobrego ...