Accord jest OK. Mechanicznie pancerne auto, elektryka i elektronika - także pancerne, bo tam prawie ich nie ma
![Śmiech :lol:]()
, z blachą jest różnie - niektórzy po kilkunastu latach eksploatacji Accorda w PL ściągają osłony progów a tam... Zdrowa blacha bez śladu rdzy, mimo, że auto nie ma ponoć ocynku.
Jeśli ci się podoba to nie ma co się zastanawiać. Sam rozglądam się za nowym autem w tym m.in. Accordem.
PS. Wiem, że niektórzy się z tym nie zgodzą, ale po jeździe 318i a Accordem 1.8 od razu powiem tak - moim zdaniem Accord ma lepszej jakości plastiki i jest lepiej wyciszony. W życiu bym się nie spodziewał, że to powiem, ale takie jest moje subiektywne odczucie + bierz pod uwagę, że te auta mają swoje lata, zaniedbane zwykle są głośniejsze a plastiki bardziej trzeszczą.
Na plus dla BMW nowocześniejszy projekt wnętrza. Na minus fakt, że 318i to 8V, więc chociaż jest fajnie elastyczny, to de facto w 100% zgadzam się z kirinem, że najmniejsze 2.0 R6 to mus, nawet, jeśli jeździsz przepisowo, choć 318i też daje radę.
Z opinii właścicieli wiem, że czasami E46 lubi strzelić focha wraz z elektryką + trzeba uważać na układ chłodzenia, co najlepiej od razu sprawdzić przy kupnie.