Witam kupiłem samochód "nie bity, przebieg 100% oryginalny" więc z ciekawości sprawdziłem VIN na autoDNA, odczytane przebiegi - liczba wpisów 0, historia uszkodzeń - liczba wpisów 0, czy ktoś mógłby mi wyjaśnić co to może oznaczać ? dodam że naklejka na drzwiach od strony kierowcy została zerwana przez handlarza
Popieram. Jak kupujesz buty to przymierzasz w domu? Jeśli auto jest sprawne to niech jeździ i się cieszy, po co patrzeć w przebieg? Oddasz sprzedającemu?
[SUV-C] Tucson I 2,0 CRDi / Freelander I 2,0 TD4 / X-Trail I 2,2 Di Podstawowe kryteria zestawienia: - kompaktowy SUV - silnik diesla o mocy ok. 110KM - manualna skrzynia biegów - napęd na cztery koła - modele z okolic 2005r. Wytypowane modele do zestawienia: - Hyundai Tucson I 2,0 ...
[D] Mondeo mk3 2,0 / Primera P12 1,9 / Vectra C 2,2 / Avensis II 2,0 Podstawowe kryteria zestawienia: - kombi segmentu D - silnik diesla o mocy ok. 120KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2004 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Ford Mondeo mk3 2,0 TDCi - 115KM - Nissan ...
Jedyny sposób to kontakt z serwisem i zapytanie o ostatni przegląd/naprawę. Inaczej się nie dowiesz jaki jest przebieg (chyba że u nas jeździł na przeglądy do stacji, ale nie zawsze wklepują a jak wklepują to mogli już przekręcony). Tak czy siak, daj sobie spokój.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.