Zakup samochodu około 50 tyś. i pytanie w co celować?

02 Lip 2019, 21:40

Witam forumowiczów!

Prosiłbym Was o poradę, a dotyczy ona zakupu samochodu, mianowicie mam do przeznaczenia 50 tyś, na oku mam audi a4 b8 sedan, audi q5/3, bmw x1, audi a3 8v

chciałbym się dowiedzieć, czy w tym przedziale cenowym jest sens rozejrzeć się za podanymi samochodami a jeżeli tak, to w jakim przedziale rocznikowym, i będzie to chyba diesel ( chyba 2.0 CR) , ponieważ podobno benzyniaki w audi są poprawione dopiero od bodajże 2011/2012, a w takim roczniku nie wiem, czy z taką kwotą coś znajdę (chyba, że w bmw są lepsze?) 

proszę o pomoc, pozdrawiam! 
Toudi96
Nowicjusz

02 Lip 2019, 23:23

Przed 2012 tez byly dobre benzyniaki w VW ale akurat nie znajdziesz ich w A4 B8 niestety
Raziel11
Stały forumowicz

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Wałbrzych
Prawo jazdy: 21 03 2016
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Seat Leon 1P / Cupra R
Silnik: 1.6 MPI / 2.0 TSI
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Superb w nowym stylu
    Nowy Superb wprowadza ŠKODĘ na kolejny poziom w wielkim stylu. Nieziemski design rozpoczyna nową erę ŠKODY, czyniąc każdą podróż wyjątkowym wydarzeniem, a klasa premium właśnie stała się dostępna. Nowa ...