Zakup Seat Leon I Cupra

10 Lip 2020, 22:43

A znasz jakiegoś zagorzałego miłośnika BMW np E46 cały czas jeździł i nagle przesiadka na Clio ? :D Tak samo Leony, Golfy itd
To są inni klienci, dla nich Clio czy Corsa to jest dla panienki albo dla gości w rurkach.
Tym sposobem te auta nie dopadła ekipa Kowalskich co nie mają pojęcia o serwisowaniu aut, poza tym Clio czy Corsa będą z 10 lat młodsze i będą miały mniejsze przebiegi także to już każdy sobie sam musi odpowiedzieć co woli.
demirbiras
Zaawansowany

Prawo jazdy: 14 08 2009
Przebieg/rok: 12tys. km
Auto: Astra H
Silnik: 1,8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

11 Lip 2020, 09:36

Temat jest o zakupie Cupry, auta usportowionego, co z tego ze clio czy corsa bedzie 10 lat mlodsza skoro ani to nie bedzie jechalo, ani wygladalo.

Z tym serwisowaniem aut to tez sie nie do konca zgadzam, takie clio czy corsa to dla wiekszosci wozidlo z punktu a do punktu b, usportowione wersje aut raczej wybieraja ludzie ktorzy wiedza czego szukaja w motoryzacji
Raziel11
Stały forumowicz

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Wałbrzych
Prawo jazdy: 21 03 2016
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Seat Leon 1P / Cupra R
Silnik: 1.6 MPI / 2.0 TSI
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

11 Lip 2020, 13:31

Byłem, obejrzałem. Cupra od prywatnego właściciela. Klima nie działa, oczywiście według właściciela tylko do nabicia. Silnik już nagrzany do 90 stopni po przyjezdzie, auto cięzķo coś zapaliło. Jak na przebieg 145k km to auto strasznie zaniedbane w środku. Odpuściłem temat, szukam następnego :p
gareq
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowe Volvo V40 - pięć gwiazdek w Euro NCAP
    Nowe Volvo V40 otrzymało najwyższy wynik pięciu gwiazdek w teście zderzeniowym Euro NCAP. Wynik ogólny jest najlepszym odnotowanym kiedykolwiek przez instytut – 98% ochrony dorosłych pasażerów i 100% ochrony ...