Witam zastanawiam się nad zakupem wosku soft 99 fusso. Mam 3 samochody w kolorach czerwonym, srebrnym i czarnym. Czy mogę woskować te 3 auta jednym woskiem np. do jasnych lakierów? Jaki efekt będzie na czarnym lakierze?
Ja takiego używam w tej chwili, bardzo fajny wosk. Oczywiście możesz woskować (jasnym) czarny lakier. Fusso do typowego czarnego różni się tym że bardziej wyciąga tą głębię z czarnego zatłuszcza ryski co na czarnym jest bardzo widoczne niestety
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
BMW i8 hybrid - 4,4 sek., 326 KM To czteromiejscowe coupe zwraca na siebie uwagę unikalnym stylem, który - pomimo iż prototyp pokazano w 2009 roku – ani trochę się nie zestarzał. Niezmiennie przyciąga spojrzenia odważnie nakreślonymi, fantazyjnymi, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.