Witam zastanawiam się nad zakupem wosku soft 99 fusso. Mam 3 samochody w kolorach czerwonym, srebrnym i czarnym. Czy mogę woskować te 3 auta jednym woskiem np. do jasnych lakierów? Jaki efekt będzie na czarnym lakierze?
Ja takiego używam w tej chwili, bardzo fajny wosk. Oczywiście możesz woskować (jasnym) czarny lakier. Fusso do typowego czarnego różni się tym że bardziej wyciąga tą głębię z czarnego zatłuszcza ryski co na czarnym jest bardzo widoczne niestety
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Cztery generacje Renault Clio - historia Cztery generacje Renault Clio sprzedały się w łącznej liczbie 13 milionów sztuk. Renault Clio to samochód bijący wszelkie rekordy: najlepiej sprzedający się francuski samochód wszech czasów, pierwszy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.