Założenie własnego sklepu online

17 Sie 2022, 08:22

Cześć,
planuje założyć własny sklep internetowy w modelu dropshippingowy. Mam swój plan i pomysł na to, jednak brak mi doświadczenia w tym zakresie. Planuję postawić sklep na platformie typu shopify/skyshop/shoper. Chciałbym zaczerpnąć informacji na temat platform do sprzedaży, ktorą wybrac, jak to jest z interakcją z hurtowniami oraz na ogół jak to działa od strony prawnej to znaczy z działalnością gospodarczą itd.
tokto
Nowicjusz

17 Sie 2022, 12:43

Prestashop - tylko zrobiony przez kogoś z głową a nie wieczorowego gimnazjalistę. Wiele projektów wykonałem z średnią ilością 20 tys produktów i po pewnych optymalizacjach śmigają aż miło. Rekord to ponad milion produktów z cechami i też działał ładnie... ale to była platforma b2b Od siebie polecam również kontakt z tą agencją copywritingową dobrej jakości teksty na stronę internetową (namiary mogę podać na PW).
Ostatnio edytowany przez ArteK, 17 Sie 2022, 15:21, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Regulamin pkt 4.4.e
pbrz
Nowicjusz

18 Sie 2022, 22:40

Również jestem ciekaw...
Miro12
Początkujący

Miejscowość: Wrocław
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Peugeot 307 SW
Silnik: 2.0
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna

27 Mar 2024, 13:21

Tak ważna decyzję podejmiesz na podstawie opinii ludzi, którzy nawet nie wiedzą, jaki biznes chcesz otworzyć i pewnie nie mają z nim nic wspólnego? Nic dziwnego, że więcej firm się zamyka niż otwiera ...Jeśli chcesz zapytać o radę to znajdź osobę, która w tej branży odniosła sukces i zapytaj ja o zdanie. A jeśli chodzi o formę opodatkowania w firmie, polecam dopytać się w kancelarii prawnej.
tomczak78
Początkujący

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Kraków
Prawo jazdy: 04 04 1986
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Mazda 6
Silnik: 2.0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kompromis na drodze - rowerzyści kontra kierowcy
    Wiosną wiele osób przesiada się na rower. Rowerzyści są pełnoprawnymi uczestnikami ruchu drogowego – to fakt, który kierowcom samochodów często trudno zaakceptować. "Każdego roku na polskich drogach ...