Założyłam się z facetem

01 Gru 2016, 22:09

będę szczera. Piszę pracę magisterską na temat Facebooka i związków. Jak to zwykle bywa - najbardziej chętne do udzielania odpowiedzi są Kobiety :) a ja potrzebuję też Męskich odpowiedzi :naughty: Gdzie ja znajdę prawdziwych Samców jak nie tutaj?

sprawa wygląda tak. Mój Facet uważa, że żaden z tutejszych Forumowiczów, nie skusi się aby wypełnić mi to badanie, ja jednak pozostaje w złudnej nadziei, że może ktoś się jednak skusi ! :roll:

jak ja wygram - On będzie zabierał mnie na zakupy co najmniej 3 razy w tygodniu i ja przejmuje na miesiąc Jego Asię (auto, ukochany opel astra, oczko w głowie)

jeśli wygra On - to ma kiedy chce, ile razy chce wiecie co (to co facet lubi najbardziej) przez miesiąc :!:

tutaj wrzucam link do badania: https://www.interankiety.pl/i/9p15REp5

warunkiem jest, żebyście byli Użytkownikami Facebooka i byli w związku lub związek mieli za sobą.

Pomożecie? :naughty: :ok: :roll:
ankach2
Obserwowany

Auto: Opel Astra

01 Gru 2016, 22:32

Solidarność plemników nie pozwala mi wypełnić tej ankiety, niech sobie chłop poużywa :lol: :mrgreen: Ale podpucha z tymi samcami niezła :wink:
A do tego ratuję Twój związek- po miesięcznym używaniu Jego auta, byłoby już pozamiatane :naughty:
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Pieniężno
Prawo jazdy: 29 11 1984
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Duster , Tucson 2.0D 4x4
Silnik: 1.0 100KM 2.0D 112KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...