Witam. Otóż mam pewien problem.. wjeżdżając na podwórko zagapiłem się i za szybko skręciłem w prawo przez co zahaczyłem tyłem autka w bramę no i niestety troszku lakieru stwierdziło, że jednak nie pasuje do tego auta i się zdarła. Czy jest jakiś sposób by to w domu zamaskować czy lepiej oddać do mechanika (I jaki koszt bym musiał ponieść?) Chodzi o to, żeby to wyglądało dość normalnie a nie po byle jakiemu. Te mniejsze ryski pewnie da się Tempo przejechać
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
BMW 325iX (1987-1990) - samochód elektryczny Projekt badawczy "Samochód elektryczny z wysokoenergetycznym akumulatorem " po raz pierwszy zapoczątkowany w 1981 roku doprowadził ostatecznie w 1987 roku do przekształcenia ośmiu modeli BMW 325iX z napędem na cztery ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.