Zapach który spodoba się płci przeciwnej

06 Wrz 2022, 14:38

Szukam dla siebie zapachu, który będzie odznaczał się długotrwałością działania. Jak również bedzie się podobał płci przeciwnej ;)
Niestety ale fundusze nie są za wysokie bo mogę przeznaczyć na nie do 150 zł.Co polecicie?
pbrz
Nowicjusz

07 Wrz 2022, 09:28

To nie jest tak że ma się podobać tylko płci przeciwnej. Kiedyś jak byłem młody sam tak myślałem i miałem nawet jakiś zapach który był polecany ale mi się on nie podobał i źle się czułem jak go używałem. Dlatego zapach przede wszystkim musi podobać się Tobie bo to Ty go nosisz.

Fundusze spokojnie wystarczą na jakiś dobry zapach ale w granicach 30-50ml :wink:
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

07 Wrz 2022, 13:23

Z zapachem który używasz to Ty masz się dobrze czuć a nie osoby postronne. Używaj takich perfum żebyś to Ty się czuł komfortowo i pewnie :)
nowpio
Nowicjusz

08 Wrz 2022, 12:09

Calvin Klein OBsession, ewentualnie jakieś feromony
tomczak78
Początkujący

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Kraków
Prawo jazdy: 04 04 1986
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Mazda 6
Silnik: 2.0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

12 Wrz 2022, 08:09

Obsession są dla mnie troche za drogie ;) Tak poza tym to kiedyś myślałem o tym, aby wypróbować jakieś feromony ale boję sie,ze to ściema.
pbrz
Nowicjusz

13 Wrz 2022, 07:44

No cóż. Wiele z nich jest ściema jak piszesz bo kiedyś trafiłem na sporo baboli zamawianych z allegro. Generalnie nie ma co na tym oszczędzać i kupować sobie najtańszych bo coś takiego raczej nie działa. Jeśli już z tych tańszych to wspomniane Love&Desire w niebieskiej butelce. Aczkolwiek aktualnie używam tych w ciemnej z dopiszką premium i moim zdaniem są znacznie lepsze jeśli chodzi o działanie. W mojej opinii pasują i na co dzień i na wieczór. Zapach to kwestia gustu, są dość korzenne ale jednocześnie świeże. Mi pasują.
tomczak78
Początkujący

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Kraków
Prawo jazdy: 04 04 1986
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Mazda 6
Silnik: 2.0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Sprzedaż opon w 2019 roku
    Według Polskiego Związku Przemysłu Oponiarskiego, na podstawie danych Europejskiego Stowarzyszenia Producentów Opon i Gumy, w 2019 roku producenci i importerzy opon w Polsce odnotowali wzrost sprzedaży w segmencie ...

10 Lis 2022, 18:22

musi być jakiś hmm z feromonami
Czysteczka
Obserwowany