Witam ponownie. Potrzebuję pomocy. Przestała mi działać gniazdo zapalniczki. Jakiś czas temu lądowałem telefon i było ok. Dzisiaj chciałem podpiąć telefon i nie działa. bezpiecznik nie widać żeby był przepalony.. Co jeszcze może być przyczyną. Może ktoś przerabiał już ten temat.
Możesz sprawdzić napięcie w przewodach doprowadzających prąd do gniazda zapalniczki. Każdy pojazd ma określone napięcie, najczęściej 12V albo 24, jak wskaże takie to problem leży po stronie gniazda
Jest tylko jeden bezpiecznik? Bo ten który jest pod kierownicą jest ok. Ewidentnie nie ma prądu w gniazdku. Tydzień temu chodziło wszystko i ładowarka i ruter do radia. W sumie przestało chodzić po złożeniu gazu koło bezpieczników gazownik puścił kabel od manipulatora. Czy to byłby powód?
Japońskich producentów hybryd czeka rekordowy rok W 2016 roku Toyota sprzedała na świecie 1,4 mln hybryd, zaś w tym roku jest na dobrej drodze do wyniku 1,5 mln egzemplarzy. Łącznie japońscy producenci, przede wszystkim Toyota i Honda, dostarczą w tym roku klientom prawdopodobnie ...
Nie pozwól, by zeszło ciśnienie z opon Zasada 3xP - Porządne opony, Profesjonalny serwis oraz Prawidłowe ciśnienie – to jedna z najważniejszych reguł w przypadku pojazdów. Dlaczego? Ponieważ zły wybór ogumienia, jego złe założenie lub obsługa, ...
Poduszka i servis się świeci. Mechanik twierdzi że to taśma. Czasem słyszałem w kierownicy trzaski przy skręcaniu. Może taki zbieg okoliczności że się akurat zaświeciło jak grzebałem w bezpiecznikach?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.