Witam ponownie. Potrzebuję pomocy. Przestała mi działać gniazdo zapalniczki. Jakiś czas temu lądowałem telefon i było ok. Dzisiaj chciałem podpiąć telefon i nie działa. bezpiecznik nie widać żeby był przepalony.. Co jeszcze może być przyczyną. Może ktoś przerabiał już ten temat.
Możesz sprawdzić napięcie w przewodach doprowadzających prąd do gniazda zapalniczki. Każdy pojazd ma określone napięcie, najczęściej 12V albo 24, jak wskaże takie to problem leży po stronie gniazda
Jest tylko jeden bezpiecznik? Bo ten który jest pod kierownicą jest ok. Ewidentnie nie ma prądu w gniazdku. Tydzień temu chodziło wszystko i ładowarka i ruter do radia. W sumie przestało chodzić po złożeniu gazu koło bezpieczników gazownik puścił kabel od manipulatora. Czy to byłby powód?
Ponad 800-konnym autem - drift na szutrze W minioną sobotę w Warszawie i okolicach odbyła się już 57. edycja słynnego Rajdu Barbórka. Wśród najnowszych rajdowych konstrukcji oraz klasyków znalazło się auto, jakiego na odcinkach specjalnych jeszcze ...
Jak podróżować bezpieczniej samochodem? Instruktorzy Szkoły Auto SKODA doradzają, jak wygodnie i bezpiecznie podróżować samochodem. Radosław Jaskulski, instruktor Szkoły Auto SKODA mówi: "Pozycja za kierownicą to podstawowy element bezpiecznej jazdy ...
Poduszka i servis się świeci. Mechanik twierdzi że to taśma. Czasem słyszałem w kierownicy trzaski przy skręcaniu. Może taki zbieg okoliczności że się akurat zaświeciło jak grzebałem w bezpiecznikach?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.