Zaprawki, malowanie

29 Sie 2011, 09:46

Witam wszystkich!
Jestem nowy na forum i chcial bym sie dowiedziec na temam malowania lub robienia zaprawek przy aucie. Nigdy tego nie robilem i potrzebuje troche wskazowek jezeli ktos by mi udzielil jak to zrobic i jak sie wziasc do tego. Pokazala mi sie rdza i burchle na tylniej klapie przy uszczelce tylnej szyby a jeszcze dodatkowo nadkola z tylu zaczely rdzewiec, dziur nie ma na szczescie :). Chcial bym pomalowac w tych miejscach co najbardziej wychodzi. Jak pokolei do tego sie zabrac zabezpieczyc czym co i jak. Prosze o pomoc z gory dzieki.
gizik184
Nowicjusz

Auto: Seat Ibiza 1.9 TDI 2001

29 Sie 2011, 10:35

Ten dział jest przeznaczony na opisy własnoręcznie zrobionych napraw !! Nie służy do porad !!

Ale skoro już napisałeś to wpisz do wyszukiwarki ,,lakierowanie'' albo do googli - na stronie http://lakiernik.info.pl/viewforum.php? ... ad20ec9356 dowiesz się co po kolei robić na tyle profesjonalnie by być z tego potem zadowolony ... pozdro
silvo44
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Olkusz
Prawo jazdy: 01 09 1983
Auto: TOYOT YARIS III
Silnik: 1,0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus FLV
    Koncepcyjny pojazd FLV Toyota i Lexus pokazały światu w połowie lat 90. Samochód najpierw zadebiutował ze znaczkiem Toyoty na Tokyo Motor Show 1995. Następnie jako Lexus został zaprezentowany w USA na North American ...