23 Sie 2008, 00:44
a Ty kolego z konkurencji jesteś ???? Jak mówisz, że ktoś kłamie, to może jakieś fakty. Mi się wydaje, że to mało inteligentna walka z konkurencją, a jeśli zostałeś oszukany, to zgłoś do prokuratury. Nie znalazłem o tej firmie ani jednej informacji, że ktoś w ciągu ostatnich 5 lat stracił kasę!
[quote="snoop"]Odradzam zdecydowanie AUTOCC.
Krótko, w moim konkretnym przypadku, po 19 tygodniach od podpisania umowy, po wielokrotnych i bezskutecznych próbach skontaktowania się z jakąkolwiek kompetentną osobą, dowiedziałem sie bezpośrednio od dealera z Estonii, że samochód wogóle nie był zamówiony przez AutoCC. Co więcej dealer sam zerwał z nimi współpracę. Co więcej nie tylko on, ale również wiele firm leasingowych czy banków nie chce słyszeć o współpracy z AUTOCC. Większość informacji na ich stronie to kłamstwo. Firma jest beznadziejnie zorganizowana, nie ma osób kompetentnych, kłamią w żywe oczy. Prezes jest nieosiagalny, a poza nim nikt nic nie wie. Po wpłaceniu pieniędzy przez klienta firma nie daje znaku życia, nie odbiera telefonów, nie odpowiada na maile, nie odzwania, nie informuje o realizacji umowy.
DO KLIENTÓW, KTÓRZY CZEKAJĄ NA AUTA: ADRES AUTOCC TO: MODLIŃSKA 6, WARSZAWA. NIE BAĆ SIĘ TYLKO JECHAĆ I ODZYSKIWAĆ CO WASZE, PÓKI JESZCZE JEST CO. TA FIRMA JEST NA WYKOŃCZENIU. NIE CZEKAJCIE PO 6, 8 MIESIĘCY NA SAMOCHODY BO SIE I TAK NIE DOCZEKACIE.
APEL DO POZOSTAŁYCH: NIE WPŁACAJCIE IM ŻADNEJ KASY (NIE RÓBCIE INTERESÓW) Z AUTOCC.[/quote] :?