REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Cichy77 napisał(a):Moim zdaniem jedne z najlepszych żarówek które świecą białą barwą i dają sporo światła to Philips White Ultra Vision 4200K [link do oferty na Allegro wygasł] ... 7619562425 Te żarówki miałem u siebie w samochodzie i byłem z nich zadowolony dlatego też polecam
Cichy77 napisał(a):Inne jakie mogę polecić to Bosch Gigalight które świecą bardzo dobrze białym światłem i ładnie oświetlają drogę ale bardziej zbliżony do ksenonów jest model Bosch Ultra White 4200k. Tylko te drugie moim zdaniem trochę słabiej oświetlały drogę od Gigalight za to światło było faktycznie jaśniejsze bardziej zbliżone do xenona.
To prawda ale obecnie mamy do jazdy dziennej ledy więc używamy ich tylko w nocy i w tunelach, na parkingach podziemnych. Przy takim wykorzystaniu powinny spokojnie około dwóch lat wytrzymaćMotoAlbercik napisał(a):Jedyna wada H7 to taka, że szybko się przepalają.
Cichy77 napisał(a):To prawda ale obecnie mamy do jazdy dziennej ledy więc używamy ich tylko w nocy i w tunelach, na parkingach podziemnych.
Pewnie że możnaMotoAlbercik napisał(a):No tu, bym jak zwykle polemizował
Teraz nowe wszystkie mająMotoAlbercik napisał(a):Jest dużo samochodów, które nie mają fabrycznych dziennych i nie mają też dziennych dokładanych
Da się w każdym ale to kwestia ceny. Bo takie ładnie wbudowane w zderzak które będą wyglądały jak oryginalnie założone to już spory koszt i nie każdy tym bardziej w starszym aucie się na taki zabieg zdecydujeMotoAlbercik napisał(a):Nie w każdym aucie można dołożyć dzienne, żeby nie oszpecić auta.