Żarówki nissan primera

12 Wrz 2011, 13:53

Witam,

Chcialbym na zimie wymienic standardowe żarówki boscha (nie xenony)w nissannie primera P11, interesuje mnie cos dobrej jakosci co daje wiecej swiatla niz typowe i wazne zeby swiecily na jakis niebieski ala xenony. z gory dziekuje za pomoc
kamil195
Nowicjusz

Auto: nissan primera P11

13 Wrz 2011, 08:36

PHILIPS BLUE VISION ULTRA.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

19 Wrz 2011, 08:58

dzieki, a tak przy okazji zeby nowego posta nie zakladac, do benzyniaka 1,6 jaki olej polecacie, 250tys przebiegu. Intersuje mnie tez wasza opinia nt tzw " oleju z beczki" jaki stosuja w warsztatach.
kamil195
Nowicjusz

20 Wrz 2011, 08:09

Zalej jakiś półsyntetyk chyba że autko bierze już większe ilości oleju to wtedy mineralny, ja do swojej primery leje Castrol Magnatec 10W40 i jestem zadowolony, osobiście zawsze wystrzegam się oleju z beczki i tak też radzę innym.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

25 Wrz 2011, 15:09

czy uwazacie ze tarcze hamulcowe i klocki brembo sa przereklamowane czy warte swojej ceny, chcialbym jakies dobrej jakosci kupic
kamil195
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Największe mgły występują w październiku i listopadzie
    Zgodnie z danymi Instytutu Meteorologii i Gospodarki Wodnej w Polsce notuje się rocznie średnio 54 dni z mgłą, a najwięcej takich dni występuje najczęściej w październiku i listopadzie. Stacjami synoptycznymi, na których ...
    Żółte światło na sygnalizatorze to już nie zielone!
    Co robią kierowcy, gdy zbliżają się do skrzyżowania, a światło zmienia się na żółte? Jest to pytanie które powinniśmy zadać również sobie będąc kierowcą. W praktyce wygląda to tak że jedni w pośpiechu ...