Zasłony do aut ciężarowych

19 Lut 2012, 17:24

Witam .
Mam zamiar robić na zamówienie firanki do samochodów ciężarowych , głównymi plusami są :
- Wysoka jakość materiału
- Mniejsze koszty kupna
- Wszystko jest robione ręcznie ( babcia robi firanki różnego typu przez ponad 20 lat więc takie coś nie jest większym problemem )

Teraz pytania , myślicie że był by na to popyt ? Może ktoś z was by chciał taką firankę ? Planuję uszyć na razie jedną poglądową , której zdjęcie będzie od razu tutaj .

Proszę o uwagi i propozycje pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
Malisz
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Man TGL

20 Lut 2012, 10:31

Jeśli byłoby to faktycznie dobrze zrobione, mógłbyś spróbować. Sporo tego na rynku, więc konkurencja duża. Mi osobiście się to nie podoba, dlatego nie mam "ołtarzyku" w swojej ciężarówce. Ale dużo moich kolegów po fachu ma takie coś i im się podoba. Znajdziesz 1 zadowolonego kilenta, to będzie Cię polecał następnym. :)
BMW E60 530dA
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW E60 530dA
Silnik: 3.0d
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nissan Micra N-Tec - nowa stylizacja nadwozia i wnętrza
    Nissan wprowadził właśnie do sprzedaży nową, specjalną odmianę miejskiego modelu Micra. Wersja N-Tec wyróżnia się nową stylizacją nadwozia i wnętrza, a także zmodernizowanymi rozwiązaniami technicznymi. Jest też bardzo ...
    Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...