Zataista Beniu szesnasty,Z Dziwisz się bardziej!

07 Gru 2009, 14:53

W maju 2001r kardynał Ratzinger,prefekt Kongregacji Nauki Wiary,wysłał list do wszystkich biskupów katolickich.Stwierdził w nim,że wszystkie wewnętrzne dochodzenia kościelne dotyczące molestowania dzieci podlegają tajemnicy pontyfikalnej i nie powinny być przekazywane wymiarowi sprawiedliwości,naruszenie tej zasady podlega ekskomunice czyli inaczej klątwie kościelnej! To jeszcze nic,ten oszołom i bezbożnik jest twórcą pochodzącego z 1962r.dokumentu Instructio de modo precedendi in causis de crimine sollicitationis w którym dla duchownych ,którzy by upublicznili przypadki molestowania seksualnego przez innych duchownych,przewidywano karę ekskomuniki(klątwy kościelnej)Instrukcję tę odkryto przypadkiem w 2003 r.Ja posiadając taką wiedzę uważam jego świąto -jebliwość Benia Szesnastego za zwykłego dupka,a Wy Drodzy Rodacy za kogo macie tego typa?!Zapraszam do dyskusji!

[ Dodano: Pon Gru 07, 2009 17:55 ]
Na pewno wiecie o pedofilii w Irlandii,w ciągu 60 lat zgwałcono ponad 50 tysięcy dzieci,dzieciaczki były wynajmowane pedofilom przez siostry zakonne za sowite wynagrodzenie,księży pedofilii było tam bez liku,podam wam przykład tylko jednego z nich ,tylko jeden dubliński ksiądz rzymsko-katolicko -pedofilski podczas 25 letniej posługi kapłańskiej zgwałcił co najmniej setkę dzieci w wieku od 4-10 lat :!: Tyle mu udowodniono,jestem ciekaw kiedy u nas powstanie raport podobny do tego irlandzkiego,łudzi się ten kto myśli ,że u nas jest różowo :!: To jest obraz katolicyzmu,Benek o wszystkim wiedział,Dziwisz o wszystkim wiedział i Jaś Pawełek drugi o wszystkim wiedział i nie uczynili nic w tym kierunku :!: Beniu jeśli będzie się wybierał do Polski to ja już trzymam dla niego kobiałkę jaj z przed kilku lat ,zbuków inaczej mówiąc :!: :mrgreen:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

12 Gru 2009, 19:39

Weź się w łeb [...] a później siadaj do kompa internet z mózgu ci g...o zrobił
Przestań pisać te swoje chore opowieści o życiu po śmierci i o kapłanach pedofilach bo jest bez sensu. ty sobie to wszystko uroiłeś w swojej chorej podświadomości

Co cie to obchodzi co inni o tym myślą to jest forum motoryzacyjne a nie radia Maryja
szybki200
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z daleka

12 Gru 2009, 21:11

To jest bracie Off Topic a ciebie prawda kole!!!:)Nie lubisz prawdy?!Bolesna co?!To jest Off Topic :twisted: Dla mnie nie ma świętości tam gdzie gwałci się dzieci rozumiesz ,czteroletnie dzieci,rozumiesz?!Ty jesteś zajęty tylko tym ile tobie wyciągnie auto a ja interesuję się tym i poza tym wszystkim i wyciągam prawdę na wierzch,odmawiasz mi racji?Będziesz miał 4 -letnie dziecko ,które ktoś zgwałci to mnie zrozumiesz ,oczywiście nie życzę ci tego.ktoś musi w tym kraju zacząć mówić bo afera pedofilska teraz ujawniana jest we Włoszech,poczytaj sobie!!! Są dzieci sieroce,którym nikt nie pomaga w tym kraju,rozumiesz Szybki?! :wink:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

12 Gru 2009, 22:59

Ehh PhntomASA1 może i masz nieco racji, co do gwałcenia dzieci to się zgadzam z Tobą w stu procentach, gdybym dopadł takiego co by nie daj Boże moje dziecko.... To nie wiem czy by w czarnym worku nie wyszedł po spotkaniu ze mną w jednym miejscu.
Takich powinno się karać najsurowiej, proponuję obcinać narzędzie czynu.

Jestem człowiekiem wierzącym i praktykującym jednak to co dziś się dzieje i media nagłaśniają daje naprawdę wiele do myślenia.
Gwałty to jedna rzecz a druga to taka z którą ja mam do czynienia a mianowicie proboszcz przechodząc z wizytą duszpasterską sprawdza w swoim zeszyciku czy każdy zapłacił "dobrowolną" składkę na rok w wysokości 200 zł od jednego numeru domu.
Razem życie w mojej parafii na rok wychodzi ok 700 zł jak nie więcej.
A Na zdrowy rozum biorąc przecież dla niektórych w mojej okolicy to ponad 3/4 miesięcznej pensji za których wyżywić trzeba troje dzieci a gdzie opłaty i reszta.
Włosy na głowie dęba stają jak zaczyna się tak coraz głębiej rozmyślać.
Ostatnio doszedłem do wniosku że w takich parafiach nie opłaci się nawet umierać bo za pogrzeb trzeba dać ok 400 zł księdzu plus 100 organista i 100 kościelny a gdzie reszta.
Coraz gorzej wygląda życie wierzącego dzisiaj i to trzeba jasno powiedzieć.
A co do Ciebie PhantomASA1 to podziwiam za odwagę, mówić trzeba masz rację jednak Ty czy ja czy my razem nic nie zrobimy, co najwyżej możemy sobie ściągnąć problemy na głowę a ja ich nie chcę, mam żonę którą kocham i chcę żeby była bezpieczna.
Pozdrawiam.
stasiowski121

12 Gru 2009, 23:36

OK ale nie okłamujmy się nie każdy ksiądz jest pedofilem
Że znalazło się kilku to o niczym nie świadczy
szybki200
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z daleka

13 Gru 2009, 01:32

Wręcz przeciwnie, to świadczy o tym że duchowieństwo cały czas zmierza w złą stronę.
stasiowski121

13 Gru 2009, 13:34

Dziękuję kolego Stasiowski za wsparcie,ja jestem kawalerem,niczego i nikogo się nie boję,piszę tylko prawdę dlatego konsekwencji prawnych się nie boję,drażni mnie tylko pedofilizm i złodziejstwo,nic więcej :!: Teraz zaczyna być głośno we Włoszech,smród pedofilski tam się roztacza,tym razem gwałcone były dzieciaczki głucho -nieme i upośledzone :!: Na bieżąco będę informował bo to woła o pomstę do Nieba.Gdybyśmy mieli dziennikarzy z prawdziwego zdarzenia to w telewizji oglądalibyśmy obraz katolicyzmu.Pocieszające jest tylko to ,że w komentarzach i na forach pewnych gazet nie kasuje się także treści zawierających prawdę.Jest duchowny w Irlandii ,który zgwałcił wielokrotnie ok.50-cioro dzieci w wieku od 4-10 lat i nie siedzi,Beniu zastanawia się czy w ogóle ukarać biskupów odpowiedzialnych za te bestialskie uczynki.Tych księży pedofilów na wolności jest tam ok.50-ciu.Odszkodowania wypłaca państwo a nie kler,czyli odszkodowania płacą Irlandczycy :shock: :lol: Ale?!Odsunęło się tam już od Krk 50% społeczeństwa,liczba powołań spadła drastycznie,to jest normalne i zdrowe!

[ Dodano: Pon Gru 14, 2009 19:58 ]
Tematy związane z Krk ja już na tym Forum kończę, bo szkoda czasu na tematy nie szlachetne i obrzydzające nasze jestestwo,oczywiście że być może gdzieś są duchowni z powołania,ale?Czy ktoś kto jest całkowicie OK,znający historię powstania Krk , chce wstępować do tej organizacji,nie brzydząc się nią?! Wystarczy tylko dowiedzieć się dlaczego Joseph Ratzinger musiał uciekać z Niemiec w bodajże 80-tym roku i kto go przyjął pod swe skrzydła?! Berlusconi też ma za sobą ekscesy pedofilskie ale ukarany nigdy nie był,bo?Mafiozów(czytaj bandytów się nie karze :!: ) ale czy aby na pewno?! :wink: Włosi zaczynają się już burzyć :!:.Berlusconi jest katolikiem ,dlatego ja nim m.in już przestałem być :!: Mam do tego prawo i powiem wam dopiero teraz żyje mi się super,mam czyste sumienie,nie wspieram największej organizacji przestępczej na świecie,kasę wolę dawać sierocym dzieciakom :!: :grin: To jest życie :!: :grin: :grin: :grin: Czy Bogu wystarczy tylko to byśmy w niego wierzyli,budowali mu domki,i chodzili do kościoła,spowiadali się a smolili 10 przykazań i tak ze sfałszowanym drugim przez Krk ?!Ja sobie mogę pozwolić na to bo nie mam dzieci,inaczej Katolicy by mi je zaszczuli :!: Temat kończę :!: :!: :!:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

20 Gru 2009, 20:16

Zgadzam się z PhantomASA1, Tylko że prawdopodobnie nie do każdego ten temat dotrze ponieważ od razu przeszedłeś do sedna sprawy co ludzi czytających Twoje posty trochę poruszyło co skutkuje nie przyjęciem informacji przez chrześcijańsko przekabacony mózg. Było delikatniej zacząć... A co do polskiej mentalności, Polak pierwszy nie wychyli łba, jest zbyt cwany, woli w spokoju czekać na ruch kogoś innego a na koniec stwierdzić z dumą w głosie że myślał tak samo tylko nie działał pierwszy bo to... bo tamto... Temat księży pedo poruszany jest i u nas, ale spokojnie, delikatnie. Nie wygodnie trochę jest mediom o tym informować ponieważ zaraz jakiś winny się popłacze w wywiadzie, powie że go wrabiają. Ja osobiście nie znam żadnego księdza z powołania, aczkolwiek znam kilku tych mniej złych którzy mimo pazerności raczej pedo nie są.
Forumowicz bez ostrzeżenia to jak żołnierz bez karabinu
NowyFolder
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: ZNadWisły

20 Gru 2009, 20:54

Nowy Folderze ,Szacunek dla ciebie za to,że stajesz po stronie prawdy.Napisałeś chrześcijańsko przekabacony mózg,winieneś napisać katolicko przekabacony mózg! :wink: Dlaczego przeszedłem brutalnie do sedna sprawy?! To jest pedofilizm,zauważ ze nie dotykam raczej spraw dorosłych ,drażni mnie także złodziejstwo ludzi ,którzy śmią mianować się sługami bożymi :evil: Czy ja napisałem wam,że ostatnio duchowny z okolic Rzeszowa zahaczył parafiankę w zakrystii i to tak, że aby ich rozdzielić trzeba było interwencji szpitalnych medyków?!To dorośli ludzie więc niech się bzykają gdzie chcą.Czy ja wam napisałem o tym,że ksiądz z Częstochowy szukał medyka,który byłby skłonny dokonać aborcji na jego dziecku?Sprawa się niestety rypła gdyż medyk był Chrześcijaninem.Tak oczywiście zgadzam się,że są duchowni z powołania,ja im współczuję,muszą przechodzić niesamowite rozterki duchowe. Jeśli jesteście ciekawi rewelacji to piszcie ,będę wam sypał jak z rękawa,zaznaczam ,jestem Chrześcijaninem,osobą wierzącą ,nie mam zamiaru odciągać kogokolwiek od wiary w Boga,przecież ON jest :!: Mogę wam napisać o mafii w Watykanie np.jeśli wyrazicie taką wolę!Pozdrawiam! :wink:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

20 Gru 2009, 21:01

"katolicko przekabacony mózg" zgadza się, moja pomyłka. O mafii w Watykanie ja osobiście chętnie poczytam, nawet te najgorsze fakty.
NowyFolder
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: ZNadWisły

20 Gru 2009, 21:13

No to jutro dowiesz się wszystkiego,Z Dziwisz się :!: ,pamiętaj o tym ze mieszkałem z przerwami 10 lat we Włoszech dlatego nie są mi obce pewne fakty o których u nas cisza,mam kolegę Muzułmanina mieszkającego na północy Włoch(Mediolan) na imię ma Pasiro ,jest Afrykaninem z NIGERU,potężne chłopisko 2.05 cm.Dowiecie się co Muzułmanie sądzą o Katolikach :wink: Dowiecie się wielu ciekawych rzeczy ,o których nie przeczytacie w popularnych gazetach i z telewizji się nie dowiecie. :wink:

[ Dodano: Pią Gru 25, 2009 11:17 ]
www.ksiezapedofile.info/bbcfilm1.html musisz zobaczyć ten film :!:
PhantomASA1
Forumowicz VIP