Dziękuję kolego Stasiowski za wsparcie,ja jestem kawalerem,niczego i nikogo się nie boję,piszę tylko prawdę dlatego konsekwencji prawnych się nie boję,drażni mnie tylko pedofilizm i złodziejstwo,nic więcej
![Exclamation :!:]()
Teraz zaczyna być głośno we Włoszech,smród pedofilski tam się roztacza,tym razem gwałcone były dzieciaczki głucho -nieme i upośledzone
Na bieżąco będę informował bo to woła o pomstę do Nieba.Gdybyśmy mieli dziennikarzy z prawdziwego zdarzenia to w telewizji oglądalibyśmy obraz katolicyzmu.Pocieszające jest tylko to ,że w komentarzach i na forach pewnych gazet nie kasuje się także treści zawierających prawdę.Jest duchowny w Irlandii ,który zgwałcił wielokrotnie ok.50-cioro dzieci w wieku od 4-10 lat i nie siedzi,Beniu zastanawia się czy w ogóle ukarać biskupów odpowiedzialnych za te bestialskie uczynki.Tych księży pedofilów na wolności jest tam ok.50-ciu.Odszkodowania wypłaca państwo a nie kler,czyli odszkodowania płacą Irlandczycy
![Laughing :lol:]()
Ale?!Odsunęło się tam już od Krk 50% społeczeństwa,liczba powołań spadła drastycznie,to jest normalne i zdrowe!
[ Dodano: Pon Gru 14, 2009 19:58 ]Tematy związane z Krk ja już na tym Forum kończę, bo szkoda czasu na tematy nie szlachetne i obrzydzające nasze jestestwo,oczywiście że być może gdzieś są duchowni z powołania,ale?Czy ktoś kto jest całkowicie OK,znający historię powstania Krk , chce wstępować do tej organizacji,nie brzydząc się nią?! Wystarczy tylko dowiedzieć się dlaczego Joseph Ratzinger musiał uciekać z Niemiec w bodajże 80-tym roku i kto go przyjął pod swe skrzydła?! Berlusconi też ma za sobą ekscesy pedofilskie ale ukarany nigdy nie był,bo?Mafiozów(czytaj bandytów się nie karze
) ale czy aby na pewno?!
![Wink :wink:]()
Włosi zaczynają się już burzyć
.Berlusconi jest katolikiem ,dlatego ja nim m.in już przestałem być
Mam do tego prawo i powiem wam dopiero teraz żyje mi się super,mam czyste sumienie,nie wspieram największej organizacji przestępczej na świecie,kasę wolę dawać sierocym dzieciakom
![Very Happy :grin:]()
To jest życie
![Very Happy :grin:]()
Czy Bogu wystarczy tylko to byśmy w niego wierzyli,budowali mu domki,i chodzili do kościoła,spowiadali się a smolili 10 przykazań i tak ze sfałszowanym drugim przez Krk ?!Ja sobie mogę pozwolić na to bo nie mam dzieci,inaczej Katolicy by mi je zaszczuli
Temat kończę