REKLAMA
W maju 2001r kardynał Ratzinger,prefekt Kongregacji Nauki Wiary,wysłał list do wszystkich biskupów katolickich.Stwierdził w nim,że wszystkie wewnętrzne dochodzenia kościelne dotyczące molestowania dzieci podlegają tajemnicy pontyfikalnej i nie powinny być przekazywane wymiarowi sprawiedliwości,naruszenie tej zasady podlega ekskomunice czyli inaczej klątwie kościelnej! To jeszcze nic,ten oszołom i bezbożnik jest twórcą pochodzącego z 1962r.dokumentu Instructio de modo precedendi in causis de crimine sollicitationis w którym dla duchownych ,którzy by upublicznili przypadki molestowania seksualnego przez innych duchownych,przewidywano karę ekskomuniki(klątwy kościelnej)Instrukcję tę odkryto przypadkiem w 2003 r.Ja posiadając taką wiedzę uważam jego świąto -jebliwość Benia Szesnastego za zwykłego dupka,a Wy Drodzy Rodacy za kogo macie tego typa?!Zapraszam do dyskusji!
[ Dodano: Pon Gru 07, 2009 17:55 ]
Na pewno wiecie o pedofilii w Irlandii,w ciągu 60 lat zgwałcono ponad 50 tysięcy dzieci,dzieciaczki były wynajmowane pedofilom przez siostry zakonne za sowite wynagrodzenie,księży pedofilii było tam bez liku,podam wam przykład tylko jednego z nich ,tylko jeden dubliński ksiądz rzymsko-katolicko -pedofilski podczas 25 letniej posługi kapłańskiej zgwałcił co najmniej setkę dzieci w wieku od 4-10 lat Tyle mu udowodniono,jestem ciekaw kiedy u nas powstanie raport podobny do tego irlandzkiego,łudzi się ten kto myśli ,że u nas jest różowo To jest obraz katolicyzmu,Benek o wszystkim wiedział,Dziwisz o wszystkim wiedział i Jaś Pawełek drugi o wszystkim wiedział i nie uczynili nic w tym kierunku Beniu jeśli będzie się wybierał do Polski to ja już trzymam dla niego kobiałkę jaj z przed kilku lat ,zbuków inaczej mówiąc