Zatrzaśnięte drzwi w audi 80 b4

16 Lip 2008, 20:13

tak jak w temacie mam zatrzaśnięte drzwi w mojej audi b4 i nie mogę w żaden sposób ich otworzyć. tapicerki za bardzo nie mogę sciągnąć bo śruby mocujące mam zasłonięte. udało mi sie jedną odkręcić ale tapicerka w dalszym ciągu nie chce zejść:/ a w inny sposób do zamka sie chyba nie da dostać:/ :cry:
może ktoś pomóc jakoś?? :arrow: dodam że są to drzwi przednie od pasażera...

no odpiszcie [niedozwolone słowo] ile będę czekał?? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
sieno26
sieno26
Nowicjusz

Miejscowość: Harta

13 Sie 2008, 21:41

Przy zatrzaśniętych drzwiach to nie wiem czy uda się zdjąć boczek żeby go nie zniszczyć.
Nie gorączkuj się tak może akurat nikt nie miał doczynienia z taką sytuacją, musisz próbować. Zobacz jak wygląda mocowanie boczka w drzwiach po drugiej stronie.
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

14 Sie 2008, 21:11

mocowania są po obu stronach drzwi i tylko jedna śróbę udało mi się odkręcić a do drugiej nie ma szans dostać się. pewnie zostanie tylko rozcięcie tapicerki i zobaczeniu co się stało i kupieniu nowej. no trudno nic innego chyba nie wymyślę:/
sieno26
sieno26
Nowicjusz

Miejscowość: Harta
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Suzuki Jimny
    Jimny jest obecnie najtańszym osadzonym na ramie autem terenowym, które jest oferowane w polskich salonach. Jego ceny zaczynają się od 64 900 zł. W tej kwocie otrzymamy pojazd napędzany silnikiem o pojemności 1,3 litra ...
    Audi A3 numerem jeden w klasie samochodów kompaktowych
    W tegorocznej edycji plebiscytu AUTO BILD-Design-Award, czytelnicy tego popularnego magazynu motoryzacyjnego uznali nowe Audi A3 za najatrakcyjniejsze auto w klasie małych i kompaktowych samochodów. W plebiscycie o ...